Contact

HSPRO https://cdn.technicus.nl/logo_groot/hsp_logo_rgb4.jpg
Australiëlaan 60
6199AA Maastricht-Airport Limburg NL

043-3659390
Score: 7.2
Stemmen: 2

HSPRO

Vacatures & Werken bij HSPRO

HSPRO

HSPRO is gespecialiseerd in het realiseren van projecten binnen de industrie en machinebouw. Samen met circa 120 collegas vanuit de vestigingen in Nederland en Duitsland zijn wij sinds 1998 een belangrijke speler binnen de industrie met focus op: engineering, industrial automation, maintenance, field service commissioning.

HSPRO Engineers hebben diepgaande interesse in de vakgebieden: werktuigbouwkunde, industriële productontwikkeling, elektrotechniek en technische bedrijfskunde en zijn nooit uitgeleerd. Zij zijn voortdurend op zoek naar uitdaging en persoonlijke groei en blijven de ontwikkelingen graag een stap vr. Door de tanden te zetten in complexe vraagstukken komen zij samen tot de beste oplossing. Hierbij staat teamwork en kennisdelen voorop, boven persoonlijk succes.

Wil jij als aankomend HSPRO Engineer ook worden uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen en ben je bereid hierbij extra inspanning te leveren om te kunnen innoveren, grenzen te verleggen en kennis te delen? Neem dan contact met ons op! No Challenge No Glory! www.hspro.nl

HSPRO Vacatures > Geen openstaande technische vacatures
Bekijk vacatures