Bosch Transmission Technology B.V.

Vacatures & Werken bij Bosch Transmission Technology B.V.

Bosch Transmission Technology B.V.
  • Bosch Transmission Technology B.V.
  • Tilburg, Noord-Brabant
  • Zoekt op dit moment geen technici

Bosch is een gezond, wereldwijd opererend, technologisch hoogstaand concern met meer dan 270.000 werknemers. Lange termijn visie, kwaliteit, innovatie en de bereidheid om haar klanten daadwerkelijk ten dienste te zijn rekent Bosch tot haar kernwaarden.

Bosch Transmission Technology B.V. in Tilburg is specialist in de ontwikkeling en productie van stalen duwbanden voor Continu Variabele Transmissies (CVT). In samenwerking met automobielfabrikanten heeft de organisatie, de CVT tot een hoogwaardige transmissie ontwikkeld die tot nu toe in meer dan 13 miljoen autos wereldwijd is toegepast. Het hart van de transmissie wordt gevormd door de stalen duwband. Door de dynamische rijeigenschappen en het lage brandstofverbruik is de CVT uniek en heeft deze een groot toekomstpotentieel. De klanten van Bosch Transmission Technology bevinden zich wereldwijd met de nadruk op Japan.

Bosch Transmission Technology maakt als gevolg van het succes van de CVT een sterke groei door waardoor wij op zoek zijn naar nieuwe medewerkers.

Bosch Transmission Technology B.V. Vacatures • Geen openstaande technische vacatures
Bekijk vacatures

Contact

Bosch Transmission Technology B.V. https://cdn.technicus.nl/logo_groot/3b681f81ace7caf89d792317bf5303a4ca6af87d38dc3af2.jpg
5026RA Tilburg Noord-Brabant NL