user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactinfo

Airbus Defence and Space Netherlands
Mendelweg
2333CS Leiden Zuid-Holland NL

Airbus Defence and Space Netherlands
Score: 8.9
Stemmen: 59

Airbus Defence and Space Netherlands

Mendelweg, Leiden

  • Airbus Defence and Space Netherlands
  • Leiden
  • Zoekt op dit moment geen technici

Bij ons bedrijf delen ruim tweehonderd professionals een grote passie voor technologie. Elke dag werken we aan de grenzen van wat mogelijk is in een van de meest uitdagende industrieën ter wereld: de ruimtevaart. Dat doen we door creatief en oplossingsgericht te denken en slim samen te werken met partners die dat ook doen.Onze producten behoren tot de beste van de wereld. Ze maken missies mogelijk die van groot belang zijn voor ons dagelijks leven op aarde, zoals satellietnavigatie, communicatie, klimaatonderzoek en het permanent monitoren van de luchtkwaliteit. Wij zijn er trots op dat we met onze technologie een cruciale bijdrage kunnen leveren aan deze missies.Bij Airbus Defence and Space Netherlands beschikken we over hoogwaardige faciliteiten om onze technologie te ontwerpen, assembleren, testen en samen te bouwen. En over ruim veertig jaar verzamelde kennis en ervaring die we toepassen in de ruimtevaart- en defensie-industrie. Geef onze ingenieurs een uitdaging liefst een zo groot mogelijke en zij komen met een doelgerichte oplossing binnen het budget en de beschikbare tijd.Onze visie en ambitie:Ruimtevaarttechnologie draagt met nieuwe kennis en mogelijkheden positief bij aan het leven van mensen en helpt ons onze aarde en het universum steeds beter te begrijpen. Dat maakt onze producten en diensten waardevol, aantrekkelijk en uitdagend om aan te werken.Airbus Defence and Space Netherlands levert een vitale bijdrage aan de internationale ruimtevaartindustrie op de huidige werkterreinen Zonnepanelen, Lanceerstructuren, Instrumenten Systemen. Op deze gebieden meten we ons met de wereldtop. Hetzelfde niveau ambiëren we met toekomstige producten en diensten. We willen gezien worden als betrouwbare partner die oplossings- en doelgericht bijdraagt aan het succes van de missies van onze klanten.Binnen de business unit Instruments Systems richten we ons op het vergroten van ons portfolio van nieuwe optische meetinstrumenten voor aard observatie en andere toepassingen. Wij zijn daarom op zoek naar versterking van ons instrumenten team.

Werken bij Airbus Defence and Space Netherlands? Geen openstaande technische vacatures Bekijk vervulde
1 vervulde technische vacature
AIT Manager Optical (vervuld)
Airbus Defence and Space Netherlands Airbus Defence & Space Netherlands is voor de locatie in Leiden op zoek naar eenAIT Manager OpticalFunctie-inhoudAls AIT (Assembly, Integration and Test) Manager voor ..
Bekijk vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische werkgevers
  3. Leiden