user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactinfo

FYGI https://cdn.technicus.nl/werkgever_groot/2221/b95b49f88822b9928d0f4988e802c5d6/
Van 't Hoffstraat 24
3863AX Nijkerk Gelderland NL

+31 (0)33 205 9988
FYGI
Score: 8.6
Stemmen: 26

FYGI

Van 't Hoffstraat 24, Nijkerk

FYGI
  • FYGI
  • Nijkerk
  • 11 - 50 medewerkers
  • +31 (0)33 205 9988
Bekijk vacatures

FYGI, de recruitment partner die je organisatie echt leert kennen en met je meedenkt voordat de vacature ontstaat. Die continu initiatieven ontplooit om de juiste mensen te interesseren voor je organisatie. Met actieve communicatie en transparant inzicht in het recruitment proces.

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan dan biedt FYGI je een toegewijde recruiter met persoonlijke aandacht voor jouw wensen. De recruiter gaat voor jou aan de slag om de mogelijkheid te creëren om in contact te komen met voor jou interessante werkgevers. Om de baan te vinden, die cht bij jou past!

Als recruiter bij FYGI werk je wanneer, waar en voor wie je wil. Ondersteund vanuit ons platform met live-events, online marketing, vaktechnische ontwikkeling en de modernste recruitment technologie. En een verdienmodel dat recht doet aan jouw bijdrage.

Werken bij FYGI? 3 openstaande technische vacatures Bekijk vervulde
Teammanager Service
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
FYGI - Capelle aan den IJssel
Servicemonteur in de omgeving Amsterdam
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Rhima - Amsterdam
Servicemonteur regio Amsterdam
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
FYGI - Amsterdam
6 vervulde technische vacatures Bekijk open
Servicetechnicus Koeltechniek (vervuld)
FYGI De Servicetechnicus Koeltechniek waar wij naar opzoek zijn zorgt ervoor dat de koelinstallaties van de klanten van Strukton Worksphere in topconditie zijn! Jij bent een ..
Installatieverantwoordelijke Laagspanning (vervuld)
Strukton Worksphere De technisch specialist waar wij naar op zoek zijn wil en kan de verantwoordelijkheid dragen voor de elektrotechnische bedrijfsvoering bij de diverse aangenomen werken en/of ..
Projectleider Elektrotechniek (vervuld)
Heringa & Wuthrich Als projectleider elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het onderhoud aan elektrotechnische installaties, kleinere projecten en regiewerk bij bestaande en nieuwe ..
Project Coördinator (vervuld)
FYGI Als Project Coördinator bij ULC werk je in een financieel gezond bedrijf met een goede werksfeer. Dit word omgeschreven als; humor, transparantie en gezelligheid tijdens ..
Werkvoorbereider Installatietechniek (vervuld)
FYGI Je hebt een afgeronde mbo opleiding installatietechniek en op zoek naar een goede werkgever die jou helpt je carrière vorm te geven. Dan heb je heel veel keus, de beste keuze..
(Aankomend) Operator A in ploegendienst (vervuld)
FYGI Als (aankomend) operator A werk je in de procestechniek. Jij bent operator A of jij wil opgeleid worden tot operator A en komt te werken bij Veolia Polymers in Vroomshoop. Dit..
Bekijk vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische werkgevers
  3. Nijkerk