user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactinfo

Kverneland Group Nieuw-Vennep BV https://cdn.technicus.nl/werkgever_groot/2310/ac5eaad15deee040519bbc6ff312bf5a/
Hoofdweg 1278
2153LR Nieuw-Vennep Noord-Holland NL

+31 252662148

Kverneland Group Nieuw-Vennep BV

Hoofdweg 1278, Nieuw-Vennep

Kverneland Group Nieuw-Vennep BV
  • Kverneland Group Nieuw-Vennep BV
  • Nieuw-Vennep
  • > 250 medewerkers
  • +31 252662148
Bekijk vacatures

Kverneland Group Nieuw-Vennep BV is n van de productielocaties van de Kverneland Group binnen Europa. Binnen onze vestiging Kverneland Group Nieuw-Vennep BV werken we met ruim 200 collegas aan de ontwikkeling en productie van landbouwspuiten en kunstmeststrooiers.

Kverneland Group is een internationaal, toonaangevend bedrijf op het gebied van ontwikkeling, productie en distributie van landbouwwerktuigen en service. Dankzij een sterke focus op innovatie, bieden wij een uniek en breed productprogramma van hoogwaardige kwaliteit aan. Kverneland Group biedt een compleet pakket aan van werktuigen voor de agrarische sector op het gebied van grondbewerking, zaaitechniek, ruwvoederwinning, gewasbescherming en elektronische oplossingen in de sterke merknamen Kverneland, Kubota en Vicon. De Group is opgericht in 1879 en heeft productielocaties in Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië, Rusland en China. Daarnaast beschikt de Group over eigen verkoopmaatschappijen in 17 landen en een relatie met nog eens 60 andere export landen.

Kverneland Group maakt onderdeel uit van Kubota Corporation. Kubota Corporation heeft een sterke ambitie voor het oplossen van voedsel-, water- en milieuproblematiek, voor een betere en duurzamere wereld. Sinds 1890 is Kubota een leidinggevende producent van agrarische, tuin park en constructie werktuigen. Daarnaast is Kubota ook producent van watersystemen zoals filters, pijpleidingen, irrigatie en grote ondergrondse kleppen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Osaka Japan en er werken wereldwijd 39.500 werknemers in meer dan 110 landen in Noord Amerika, Europa en Azië. In 2017 bedroeg de omzet meer dan $15.6 miljard.

Werken bij Kverneland Group Nieuw-Vennep BV? 3 open technische vacatures
Sensor Engineer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Kverneland Group Nieuw-Vennep BV - Nieuw-Vennep
Planner
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Kverneland Group Nieuw-Vennep BV - Nieuw-Vennep
Technisch Schrijver
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Kverneland Group Nieuw-Vennep BV - Nieuw-Vennep
Bekijk vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische werkgevers
  3. Nieuw-Vennep