Contact

Company Webcast B.V. https://cdn.technicus.nl/logo_groot/7bb4b6efa88cd09d65bca0cfa048f7a9c76be808da96d9ec.png
Rivium Boulevard 176
2909LK Capelle aan den IJssel Zuid-Holland NL

Score: 8.8
Stemmen: 50

Company Webcast B.V.

Vacatures & Werken bij Company Webcast B.V.

Company Webcast B.V.

Hoewel Company Webcast al ruim 12 jaar ervaring heeft met webcasts, zijn we nog jong van geest en ook qua medewerkers. Er heerst een informele sfeer, en ons belangrijkste streven is zowel klanten als medewerkers tevreden te stellen. Voor liefhebbers van video, innovatie en techniek zijn we de perfecte werkplek.

Je komt te werken met een positief en energiek team. Als je ons beter wilt kennen, kan je altijd meedoen met een potje tafelvoetbal, darts, pool of tafeltennis op ons kantoor. En als je echt avontuurlijk bent, kan je onze klimmuur achter in het kantoor uitproberen, al zouden we dat afraden tijdens de vrijdagmiddag borrel. Het salaris is marktconform, dus wees niet bang dat we je onderbetalen. Naast het salaris zijn er nog leuke andere extras.

Het hoofdkantoor van Company Webcast in Nederland is marktleider voor de Benelux, gespecialiseerd in uiterst professionele webinars en webcasts. Met meer dan 10.000 live webinars en webcasts per jaar levert Company Webcast webinar oplossingen aan vrijwel elke grote organisatie. Er werken zon 35 jonge gedreven mensen bij Company Webcast. Sinds januari 2017 zijn wij onderdeel van Euronext en willen we onze internationale activiteiten verder uitbreiden in onder andere België, Frankrijk en Portugal.

Company Webcast B.V. Vacatures > Geen openstaande technische vacatures
Bekijk vacatures