user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Er is een onbekende fout opgetreden. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op als het probleem zich blijft voordoen!
Project manager Molecular Contamination Control / Industry
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Trinamics Nijmegen - Technische Vacature Nijmegen
Deze vacature is inmiddels niet meer beschikbaar
Technical Supplier Engineer | High Tech | Six Sigma | Eindhoven Area
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Trinamics - Technische Vacature Breda
Sorry, geen technische vacatures gevonden.
Enkele zoeksuggesties:
- Controleer je spelling
- Probeer andere zoekwoorden of synoniemen
- Gebruik minder of andere filters (reset filters)

of

Ontvang vacatures per mail


Technische Natuurkunde

Tijdens je werk binnen technische natuurkunde zal je werken met diverse materialen, om de werking daarvan te onderzoeken. Je weet bijvoorbeeld waarom staal zoveel sterker is dan gietijzer en je een trein kunt laten zweven door gebruik te maken van een supergeleiding. Het is hét vakgebied waarmee je er achter komt hoe de wereld om ons heen eigenlijk in elkaar zit. Het vakgebied technische natuurkunde is er voor werknemers die ervan houden om de materialen te bestuderen en er op die manier voor zorgen dat we er optimaal gebruik van kunnen maken.

Inhoud technische natuurkunde
Tijdens je werk binnen de technische natuurkunde krijg je te maken met een groot aantal verschillende onderwerpen. Het zijn allereerst vooral de natuurwetenschappen en de technologie waar je veel mee zal werken. Je werkt op die manier vanuit de basis van een natuurkundige inslag, zoals die binnen het bedrijfsleven gevraagd wordt indien je kennis hebt op het gebied van technische natuurkunde. Daarnaast zal er in bepaalde gevallen meer aandacht zijn voor de technische kant van de natuurkunde waarmee je gaat werken. Bovendien kun je je binnen het vakgebied van de technische natuurkunde specialiseren in een van de sub onderwerpen op dit gebied, indien materialen geen geheimen voor je kennen.

Carrière technische natuurkunde
Nadat je de opleiding technische natuurkunde hebt afgerond heb je uitstekende kansen op een baan, zeker nu er een tekort dreigt aan studenten met een technische achtergrond. Je kunt er voor kiezen om aan de slag te gaan binnen de industrie, maar je hebt ook de mogelijkheid om binnen de IT-wereld te zorgen voor interessante innovaties. Daarnaast is er bij de overheid veel behoeften aan ingenieurs met een technische natuurkundige opleiding en kun je ook binnen de medische wereld voor grote ontdekkingen zorgen. Zo kun je binnen de branche van technische natuurkunde eigenlijk alle kanten op.
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Technische Natuurkunde