user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Er is een onbekende fout opgetreden. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op als het probleem zich blijft voordoen!
Sorry, geen technische vacatures gevonden.
Enkele zoeksuggesties:
- Controleer je spelling
- Probeer andere zoekwoorden of synoniemen
- Gebruik minder of andere filters (reset filters)

of

Ontvang vacatures per mail


Technische Bestuurskunde

Binnen het vakgebied technische bestuurskunde gebruik je je vaardigheden binnen de exacte vakken op een unieke manier, door ze te combineren met je mogelijkheden op het bestuurlijke vlak. Indien je interesse hebt in bijvoorbeeld economie, bestuur, management en recht, maar je aan de andere kant ook graag aan de slag gaat met wiskunde en natuurkunde is dit voor jou een ideale branche, waar alles aan bod zal komen. Het vakgebied technische bestuurskunde is er eigenlijk voor alle werknemers die ondernemend in elkaar zitten en houden van de wereld van de bouw en natuurkunde, waarin echt iets wordt ‘gemaakt’.

Inhoud van technische bestuurskunde
Tijdens je werk binnen de technische bestuurskunde zal je te maken krijgen met een combinatie van techniek, wiskunde, economie, bestuur en beleidsanalyse. Daarnaast komen ook management en recht aan bod, waardoor je duidelijk werkt aan bestuurlijke functie binnen de techniek. Je kunt kiezen uit verschillende soorten technologieën, waardoor je er uiteindelijk voor zorgt dat je een expert bent op het vakgebied dat jou het best aan weet te spreken binnen dit brede vakgebied. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je te specialiseren in het bouwen van bepaalde constructies, of het beoordelen van bouwkundige gehelen die reeds bestaan.

Carrière binnen technische bestuurskunde
Indien je zoekt binnen de technische bestuurskunde is de kans zeer groot dat je snel een baan zal vinden. Dat heeft vooral te maken met het feit dat 80% van de afgestudeerden binnen een jaar een baan vindt en daar vervolgens op een zeer tevreden manier aan de slag kan. Je kunt werken bij adviesbureaus of de overheid, maar daarnaast ook bij grote multinationals of juist de wat kleinere bedrijven. De combinatie tussen techniek en bestuurskundige vaardigheden zorgt ervoor dat het vakgebied technische bestuurskunde diverse mogelijkheden kent en je goede kansen biedt op een mooie baan.
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Technische Bestuurskunde