user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Er is een onbekende fout opgetreden. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op als het probleem zich blijft voordoen!
Sorry, geen technische vacatures gevonden.
Enkele zoeksuggesties:
- Controleer je spelling
- Probeer andere zoekwoorden of synoniemen
- Gebruik minder of andere filters (reset filters)

of

Ontvang vacatures per mail


Technische Bedrijfskunde

Tijdens je werk binnen de technische bedrijfskunde kies je voor een combinatie van de reguliere bedrijfskundige werkzaamheden en daarnaast een sterke technische invloed. Je zorgt er op die manier voor dat je de elementen vanuit de marketing en organisatie gebruikt om technologische en organisatorische problemen aan kunt pakken. Zo neem je voor een bedrijf de juiste beslissingen, door de gewenste kennis tot je te nemen en praktische oplossingen te zoeken voor problemen die de kop opsteken. Je zal tijdens je werk binnen de technische bedrijfskunde ook bedrijfsprocessen analyseren en die vervolgens te verbeteren op basis van de kennis die je hebt.

Inhoud van technische bedrijfskunde
Tijdens je werk binnen de technische bedrijfskunde zal je vooral bezig zijn met wiskunde, natuurkunde, informatica en techniek. Daarnaast is er aandacht voor de bedrijfskunde, waardoor je diverse disciplines met elkaar kunt combineren. Ook is er aandacht voor onder andere de statistiek, organisatiekunde, organisatiepsychologie en bedrijfseconomie, waardoor je het bedrijf op een goede manier leert kennen en je er een analyse van kunt maken. Op die manier combineer je binnen je werk binnen de technische bedrijfskunde de technische kennis die er nodig is, met de bedrijfskundige inzichten die er van je worden verwacht.

Werken binnen de technische bedrijfskunde
Met een opleiding binnen de technische bedrijfskunde kun je op verschillende manieren aan het werk gaan. Je kunt er voor kiezen om aan de slag te gaan binnen het bedrijfsleven en te gaan kijken naar de processen op het gebied van het personeel, de financiën of de productie. Daarnaast kun je er natuurlijk voor kiezen om binnen deze branche je eigen onderneming te starten. Zo kun je zelf bepalen op welke manier je aan het werk gaat binnen de technische bedrijfskunde, maar zorg je er in ieder geval voor dat je de techniek met bedrijfskundige inzichten kunt gaan combineren.
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Technische Bedrijfskunde