user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Er is een onbekende fout opgetreden. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op als het probleem zich blijft voordoen!
Logistiek manager met exportkennis
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
FlevoDirect uitzendbureau - Technische Vacature Zeewolde
Sorry, geen technische vacatures gevonden.
Enkele zoeksuggesties:
- Controleer je spelling
- Probeer andere zoekwoorden of synoniemen
- Gebruik minder of andere filters (reset filters)

of

Ontvang vacatures per mail


Logistiek, Supply Chain

De logistiek en supply chain maken een belangrijk onderdeel uit van de organisatorische en technische beroepen, waardoor er een tekort aan goede mensen dreigt te ontstaan. Dat heeft onder andere te maken met het feit dat de technische opleidingen een tijd lang minder populair zijn geweest. Indien u beschikt over een technische opleiding gericht op de logistiek of supply chain is dat uitstekend nieuws voor u, aangezien u dan vrij eenvoudig een baan zal kunnen vinden. Binnen de logistiek kunt u denken aan een baan als logistiek manager, maar daarnaast ook als werkvoorbereider, om ervoor te zorgen dat het transport soepel zal verlopen.

Supply chain management
Met name supply chain management heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen, aangezien het van groot belang is om op een efficiënte manier te werken. Het vakgebied richt zich op het inrichten van de supply chain, door er bijvoorbeeld voor te zorgen dat de verschillende onderdelen naadloos op elkaar aansluiten. Het dient op ieder moment bekend te zijn welke producten zich op welke plaats bevinden. Bovendien is de logistiek en het supply chain management doorlopend bezig met de afweging tussen de kwaliteit van de producten, de kosten van het transport en de snelheid waarmee dit mogelijk is.

Banen binnen logistiek
Er zijn binnen de logistiek en supply chain diverse banen te vinden, die ervoor zorgen dat u uw vaardigheden optimaal in kunt zetten. Denk bijvoorbeeld aan het werk als inkoper of contract manager, bij een van de grote multinationals die in Nederland actief zijn. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om aan de slag te gaan als supply chain planner, waarmee u de verantwoordelijkheid heeft over de manier waarop de supply chain vorm krijgt. De banen binnen de logistiek en supply chain zijn zeer uitdagend en vragen om een uitgebreide vaardigheid op het gebied van plannen.
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Logistiek, Supply Chain