user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Er is een onbekende fout opgetreden. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op als het probleem zich blijft voordoen!
Senior Planner
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Normec BioBeheer - Technische Vacature Rotterdam
Consultant / Recruiter
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Positon - Technische Vacature Bergen op Zoom
Medewerker Personeelszaken & Salarisadministratie (24 uur)
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Positon - Technische Vacature Hellevoetsluis
Sorry, geen technische vacatures gevonden.
Enkele zoeksuggesties:
- Controleer je spelling
- Probeer andere zoekwoorden of synoniemen
- Gebruik minder of andere filters (reset filters)

of

Ontvang vacatures per mail


Industrieel Product Ontwerp

Met werk binnen het industrieel product ontwerp kies je voor een praktische toepassing, waarbij je optimaal aan de slag gaat met je creativiteit. Je maakt gebruik van diverse materialen, om ervoor te zorgen dat er nieuwe ontwerpen ontstaan die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn. Je zal je richten op het ontwerpen van nieuwe producten, maar daarnaast ook op het verbeteren van bestaande ontwerpen. Zo is het vakgebied industrieel product ontwerp breed van opzet en zorgt het ervoor dat je de mogelijkheid hebt om je op diverse gebieden effectief te ontwikkelen.

Inhoud van industrieel product ontwerp
Binnen het vakgebied van industrieel product ontwerp zal je je richten op het voorwerp dat je wilt gaan ontwerpen, maar daarnaast ook op de techniek die daar voor nodig is. Ten derde richt je je altijd op de eindgebruiker die er uiteindelijk mee zal werken, waardoor je werkt vanuit een behoefte. Je zorgt ervoor dat je ontwerpen zowel aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk als goed betaalbaar zijn, iets wat zeker op dit moment van groot belang is. Met je werk binnen industrieel product ontwerp werk je als een ontwerper die midden in de samenleving staat, zoals bedrijven dat graag zien.

Werken binnen industrieel product ontwerp
Zodra je de opleiding industrieel product ontwerp hebt afgerond heb je een groot aantal mogelijkheden om aan het werk te gaan. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om als ontwerper aan de slag te gaan bij een ontwerpbureau, maar kun je aan de andere kant ook kiezen voor de ontwikkelafdeling van een producent. Daarnaast kun je advies geven op het gebied van productontwerp en ben je dus totaal niet gebonden aan een bepaalde manier van werken. Tenslotte kun je er binnen het industrieel product ontwerp voor kiezen om aan de slag te gaan binnen de styling of ergonomie, om bestaande ontwerpen te optimaliseren.
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Industrieel Product Ontwerp