user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Er is een onbekende fout opgetreden. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op als het probleem zich blijft voordoen!
Elektromonteur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Positon - Technische Vacature Bergen op Zoom
Allround Monteur Technische Dienst
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Young Engineering - Technische Vacature Alphen aan den Rijn
Allround Monteur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Positon - Technische Vacature Klaaswaal
Operator 2-ploegen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
FlevoDirect - Technische Vacature Zeewolde
Productiemedewerker 3-ploegen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
FlevoDirect - Technische Vacature Zeewolde
Sorry, geen technische vacatures gevonden.
Enkele zoeksuggesties:
- Controleer je spelling
- Probeer andere zoekwoorden of synoniemen
- Gebruik minder of andere filters (reset filters)

of

Ontvang vacatures per mail


Landbouw /​ Bosbouw /​ Visserij

Binnen de landbouw, bosbouw en visserij wordt er hard gewerkt aan het houden van planten en dieren, voor het menselijk gebruik. Hierbij kun je je richten tot het produceren van voedsel, maar daarnaast ook tot diverse bloemen en planten, bont, leer of biobrandstoffen die er nodig zijn. De sector kent een grote maatschappelijke invloed en is daarom van groot belang, zowel op het gebied van opleidingen als de banen die er beschikbaar zijn. Binnen de landbouw, bosbouw en visserij is er veel sprake van innovatie en heb je dus de mogelijkheid om flinke stappen voorwaarts te zetten.

Landbouw en het milieu
Binnen de landbouw, bosbouw en visserij is onder andere het milieu van groot belang. Dat heeft bijvoorbeeld te maken met de manier waarop we omgaan met de uitstoot van broeikasgassen. De negatieve gevolgen hiervan kennen we allemaal, waardoor het ook van binnenuit van belang is dat we wat aan gedaan wordt. Binnen de landbouw, bosbouw en visserij zoekt men onder andere naar mogelijkheden om de uitstoot van CO2 kleiner te maken, zonder de productiviteit aan te tasten. Daarnaast zoekt men naar mogelijkheden om duurzame energie op te kunnen wekken en op die manier bij te dragen aan een beter milieu voor ons allemaal.

Dierenwelzijn
Het is daarnaast ook het dierenwelzijn dat een grote rol speelt binnen de landbouw, bosbouw en visserij. Er kan op dat gebied nog behoorlijk wat winst worden behaald, al is Nederland aan de andere kant een land dat veel van de zaken op een goede manier op orde heeft. Desalniettemin is het nog altijd van belang om tot nieuwe innovaties te komen, om er op die manier voor te zorgen dat de dieren het zo goed mogelijk hebben. Dit kan onder andere door binnen de landbouw, bosbouw en visserij te werken aan de hand van de HACCP-procedures en het ketengarantiesysteem.
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Landbouw /​ Bosbouw /​ Visserij