user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Er is een onbekende fout opgetreden. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op als het probleem zich blijft voordoen!
Sorry, geen technische vacatures gevonden.
Enkele zoeksuggesties:
- Controleer je spelling
- Probeer andere zoekwoorden of synoniemen
- Gebruik minder of andere filters (reset filters)

of

Ontvang vacatures per mail


ICT en Automatisering

ICT en automatisering maken een essentieel onderdeel uit van onze samenleving, die alsmaar meer digitale vormen aanneemt. Denk aan verkeerslichten waar we dagelijks gebruik van maken, maar ook van de digitale systemen die er op scholen en bij bedrijven voor zorgen dat we stuk voor stuk toegang hebben tot het internet of interne gegevens. ICT en automatisering verandert met de dag en is daarmee een vakgebied dat altijd in beweging is. Hierdoor zijn er doorlopend uitdagende banen te vinden binnen deze sector.

Inhoud van ICT en automatisering
ICT en automatisering richt zich op tal van verschillende aspecten. Kantoorlocaties profiteren met behulp van computers en geautomatiseerde systemen van ICT, terwijl supermarkten en winkels zo efficiënt mogelijk werken dankzij de automatische systemen met betrekking tot bijvoorbeeld de voorraad. We komen ICT en automatisering overal om ons heen tegen. Binnen deze branche wordt er gewerkt aan het programmeren van bepaalde systemen, maar gaat het daarnaast ook om de consultancy met betrekking tot de mogelijkheden die er bestaan. Het is een breed vakgebied, waarbij het van belang is om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn en te blijven van de meest recente ontwikkelingen.

Banen binnen de ICT en automatisering
Binnen de ICT en automatisering zijn er op diverse niveaus banen te vinden. Denk aan een baan als functioneel ontwerper, of ga aan de andere kant juist aan de slag als een consultant. Verder zijn er regelmatig nieuwe BI specialisten nodig en zorgen nieuwe programmeurs ervoor dat nieuwe systemen verder ontwikkeld kunnen worden. IT- en ICT-professionals richten zich op uiteenlopende zaken en kunnen zo heel flexibel worden ingezet. Het doel van de banen binnen de ICT en automatisering is uiteindelijk het operationeel houden van de systemen, die over het algemeen op de achtergrond draaien zonder dat iemand het merkt.
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. ICT en Automatisering