user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Er is een onbekende fout opgetreden. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op als het probleem zich blijft voordoen!
Mechanical Design Engineer | Siemens NX | High Tech | Eindhoven Area
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Trinamics - Technische Vacature Breda
Technical Supplier Engineer | High Tech | Six Sigma | Eindhoven Area
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Trinamics - Technische Vacature Breda
Electro-Mechanical Engineer | 3D and 2D CAD Design | High Tech | Eindhoven Area
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Trinamics - Technische Vacature Breda
Reparatie specialist luchtvaarttechniek
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
FlevoDirect Uitzendbureau - Technische Vacature Lelystad
Sorry, geen technische vacatures gevonden.
Enkele zoeksuggesties:
- Controleer je spelling
- Probeer andere zoekwoorden of synoniemen
- Gebruik minder of andere filters (reset filters)

of

Ontvang vacatures per mail


Lucht- en Ruimtevaarttechniek

Binnen het vakgebied van de lucht- en ruimtevaarttechniek is er aandacht voor de manier waarop we mensen en goederen door de lucht vervoeren. Je kijkt goed naar de mogelijkheden die we daarvoor hebben en de manier waarop deze werken. Daarnaast zorg je ervoor dat een vliegtuig op een zo zuinig mogelijke manier kan vliegen en dat we optimaal gebruik kunnen maken van de satellieten die we tot onze beschikking hebben. Tenslotte kijk je naar nieuwe bronnen van energie als de zon en de wind, om ervoor te zorgen dat we die optimaal toe kunnen passen. Het vakgebied van de lucht- en ruimtevaarttechniek is daarmee breed van opzet en zeer relevant binnen onze huidige maatschappij.

Inhoud van Lucht- en Ruimtevaarttechniek
Bij lucht- en ruimtevaarttechniek is er onder andere aandacht voor de aerodynamica, door gebruik te maken van windtunnels en satellietbanen te berekenen. Daarnaast zal je je bezighouden met het ontwerpen van nieuwe soorten helikopters of vliegtuigen, waardoor ze bijvoorbeeld minder last zullen hebben van de windweerstand die er in de lucht ontstaat. Daarnaast kun je werken aan projecten die zich bezighouden met de luchtvaart in het algemeen, de ruimtevaart of de aardobservatie vanuit de ruimte.

Werken binnen de Lucht- en Ruimtevaarttechniek
Met een opleiding lucht- en ruimtevaarttechniek achter de rug heb je diverse mogelijkheden om aan het werk te gaan bij een groot bedrijf. Zo kun je werken bij bedrijven als Phillips, Shell en IBM, maar zijn er daarnaast ook veel adviesbureaus beschikbaar die graag gebruik maken van de kennis die je hebt opgedaan. Je kunt verschillende soorten banen kiezen, waarbij de nadruk altijd ligt op het begrijpen van de lucht- en ruimtevaarttechniek. Dit is van essentieel belang, aangezien het een innovatieve sector is, waarbij meer komt kijken dan veel mensen in eerste instantie denken en een professional dus meer dan welkom is.
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Lucht- en Ruimtevaarttechniek