user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Er is een onbekende fout opgetreden. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op als het probleem zich blijft voordoen!
Operator Terminal (5-ploegen)
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Processionals - Technische Vacature Amsterdam
Operator Terminal (5-ploegen)
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Processionals - Technische Vacature Amsterdam
Sorry, geen technische vacatures gevonden.
Enkele zoeksuggesties:
- Controleer je spelling
- Probeer andere zoekwoorden of synoniemen
- Gebruik minder of andere filters (reset filters)

of

Ontvang vacatures per mail


Maritieme Techniek

Bij het vakgebied maritieme techniek komt van alles kijken binnen de scheepvaart. Ingenieurs spelen binnen die sector een zeer belangrijke rol, aangezien je er achter zal komen dat een groot schip het best vergeleken kan worden met een compleet dorp. Tijdens je werk ga je aan de slag met hoe boorplatforms werken en wat er nodig is om een goede vaarroute op te zetten en beschikbaar te houden. Daarnaast zal je je tijdens je werk binnen de maritieme techniek bezig gaan houden met offshore-installaties, olie- en gastransport en pijp- en kabelleggers.

Inhoud van Maritieme Techniek
Binnen het vakgebied van de maritieme techniek krijg je te maken een groot aantal vakken waarbij je de theorie op een praktische manier toe zal gaan passen. Je werkt aan het ontwerpen van de verschillende installaties en voorzieningen, waarmee je ervoor zorgt dat de sector als geheel vooruit komt. Je werkt aan grote projecten die ervoor zorgen dat de schepen te water kunnen, of dat de schepen op een goede manier gebouwd kunnen worden. Het vakgebied is daarmee zeer uitgebreid en interessant voor technisch ingenieurs.

Carrière binnen Maritieme Techniek
Nadat je de opleiding maritieme techniek hebt afgerond kun je als maritiem ingenieur aan de slag. Je hebt dan een groot aantal mogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om de productieprocessen op een scheepswerf te gaan besturen of optimaliseren, op basis van de kennis die je hebt opgedaan. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je toe te leggen op het binnenhalen van orders of het ontwikkelen van nieuwe productietechnieken. Zo kun je werken aan de ontwikkeling van de scheepsbouw in het algemeen en zorg je er binnen de maritieme techniek voor dat er stappen voorwaarts gezet kunnen worden.
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Maritieme Techniek