user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Er is een onbekende fout opgetreden. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op als het probleem zich blijft voordoen!
Allround service monteur ( 3, 4, 5- ploegendienst)
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Processionals - Technische Vacature Amsterdam
Sorry, geen technische vacatures gevonden.
Enkele zoeksuggesties:
- Controleer je spelling
- Probeer andere zoekwoorden of synoniemen
- Gebruik minder of andere filters (reset filters)

of

Ontvang vacatures per mail


Biomedische Technologie

Binnen de biomedische technologie zal je werken aan innovatieve oplossingen die ervoor zorgen dat mensen met een medisch probleem daar minder hinder va zullen ondervinden. Je werkt aan technologische oplossingen, om ervoor te zorgen dat zij goed kunnen leven met hun aandoening, of er zelfs helemaal geen last meer van zullen hebben. Nu de samenleving in een hoog tempo vergrijst is er veel behoefte aan werknemers binnen dit vakgebied. Binnen de biomedische technologie zorg je er dus voor dat je een belangrijk probleem aan kunt gaan pakken, op basis van jouw kennis en ervaring.

Inhoud van Biomedische Technologie
Tijdens je werk binnen de biomedische technologie zal je een groot aantal verschillende onderwerpen aansnijden. Zo ervaar je bijvoorbeeld wat erbij komt kijken om een nieuwe pacemaker, een microscoop of een prothese te ontwikkelen. Daarnaast werk je ann het kweken en ontwikkelen van een stuk kunsthuid of een hartklep die ervoor zorgt dat iemands hart weer naar behoren zal functioneren. Je bent heel direct bezig met het leven van mensen, waardoor je duidelijk bijdraagt aan de kwaliteit van leven. Je zal tijdens je werk biomedische technologie oplossingen te verzinnen op basis van de techniek, die ons leven aangenamer maken.

Werken binnen de Biomedische Technologie
Het vakgebied van de biomedische technologie is interessant voor iedereen die zich graag bezighoudt met de mens en onze gezondheid, in combinatie met een vorm van techniek. Het is een vakgebied dat maatschappelijk gezien ontzettend relevant is, maar daarnaast ook nog eens een interessante uitdaging biedt. Als werknemer binnen de biomedische technologie heb je de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een van de grote onderzoeksinstituten. Daarnaast kun je werken voor bedrijven die op basis van onderzoek hulpstukken produceren voor mensen die daar een dringende behoefte aan hebben, bijvoorbeeld vanwege hun medische situatie.
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Biomedische Technologie