user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Job Project Engineer Brabant Noordoost

Job Den Bosch

Enexis
  • Enexis
  • HBO or higher
  • Medior level
  • Temporary contract
  • 40 hours p/w
Job saved in your favorites!
Job removed from your favorites!
Function description Werk jij graag projectmatig en heb je oog voor detail? Ben jij resultaatgericht en heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan? Gaat samenwerken in een divers team je makkelijk af en weet je daarbij ook overzicht te houden in je eigen projecten en werkzaamheden? Doe je dit het allerliefst in een omgeving waar hard werken en gezelligheid samen gaan en veel ruimte voor eigen initiatief is? Dan ben jij de nieuwe Engineer voor de vestiging Den Bosch!

In deze functie maak je digitale projecttekeningen en draag je bij aan netontwerpen en detailengineering. Waar nodig ben je verantwoordelijk voor de data van uitgevoerde projecten en toets je de kwaliteit van revisiegegevens. Jouw rol maakt dat een project efficiënt en volgens plan kan worden uitgevoerd.
Verder help je zowel de (Senior) Engineer en de Medewerker Engineer om projecten op hoog niveau voor te bereiden. Je maakt detailontwerpen, je verwerkt projectdata en voert project gerelateerde werkzaamheden uit.
Je signaleert verbetermogelijkheden en stelt op basis hiervan verbetervoorstellen op. Daarnaast werk je direct samen met de (Senior) Engineer. Kortom: een functie waarbij je projectmatig en technisch bezig bent, flexibiliteit en goede communicatie van belang zijn en je moet kunnen samenwerken om succesvol te zijn!

read more

Requirements Jij beschikt over een HBO werk- en denkniveau, hebt affiniteit met Techniek en hebt kennis van Elektra en/of Gas. Geautomatiseerde concernsystemen kennen geen geheimen voor jou. Ook heb je kennis van de organisatie, procedures en voorschriften en ben je bekend met distributienetten en techniek. Daarnaast beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
Brabantse gezelligheid zit je in het bloed: een worstenbroodje op vrijdag sla je nooit af!

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zijn we op zoek naar jou!

read more

Language proficiency Nice to have: Dutch
Company description Enexis Netbeheer, onderdeel van Enexis Groep, brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk voorzien we ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Met state-of-the-art dienstverlening en -netwerken leveren we veilig, altijd, overal en betaalbaar en zijn we voorbereid op duurzaam en flexibel tweerichtingsverkeer. Met technische en sociale innovaties zorgen we er voor dat terugleveren van zelf opgewekte, duurzame energie mogelijk is. En ook dat er altijd genoeg duurzame energie beschikbaar is. Dat doen we met trots, klantvriendelijk en vanuit het bewustzijn dat we maar één aarde hebben, waar we samen zuinig op moeten zijn.Het team in 's-Hertogenbosch waarin jij komt te werken bestaat uit (Senior) Engineers, Medewerker Engineers, Tekenaars en Uitvoerders. Je werkt op een gezellige afdeling met een open en informele sfeer. Het team is onderdeel van de afdeling Engineering & Aanleg en verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van de netten in Brabant Noordoost. Als Engineer ben je van essentieel belang bij het uitvoeren van projecten en stem je af met verschillende partijen. Je hebt contact met collega's van verschillende functies binnen je eigen afdeling, overheden, aannemers en andere netbeheerders.

read more

Salary info Gross € 2,622 - € 3,745 p/m

Als een van de beste werkgevers van Nederland hebben wij naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden veel aandacht voor de balans tussen werk en privéleven. Er zijn dan ook talrijke voorzieningen om werk en privé te combineren. Verder bieden we je een breed scala aan trainings- en opleidingsmogelijkheden. Jaarlijks wordt er met iedere medewerker een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld, waarmee jij de koers van je carrière zelf in de hand hebt. Er is dus ruime aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei.

Wat bieden wij?

• Deze functie is ingedeeld in klasse 13, met een maximum van € 3.745,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden is het maximum salaris € 4.566,- bruto per maand;
• Deze secundaire arbeidsvoorwaarden kun je naar eigen inzicht inzetten voor het kopen van bijvoorbeeld extra verlof, een extra uitbetaling bij je salaris of bijvoorbeeld een fietsplan of extra pensioenstorting;
• 40 vakantiedagen (inclusief ADV);
• Reiskosten vergoeding en een 1e klas OV-kaart (diverse kantoren zijn op loopafstand van stations gelegen);
• Goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
• Laptop en telefoon;
• Veel vrijheid, ruimte voor ideeën en initiatief!

read more

Other info Contactinformatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Tom Janssen (Corporate Recruiter) via 06-11 00 24 79.
Contact person Janssen, (Tom)
Job saved in your favorites!
Job removed from your favorites!

Similar jobs for Engineer around Den Bosch View all similar jobs
  1. Technicus.nl
  2. Technical Jobs
  3. Den Bosch