line-chart inbox tachometer pencil search-plus quote-right quote-left share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up lightbulb-o trophy pie-chart user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Gedreven ICTer, breed inzetbaar!

ICT zoekt baan in de omgeving Utrecht


Deze foto kunt u alleen zien met een actief CV-database abonnement.

Bekijk CV-database abonnementen
Man
  • MBO
  • Senior niveau
  • Vast contract / Traineeship
  • 4 - 40 uur p/w
  • Staat open voor een baan-aanbod
CV opgeslagen in uw favorieten!
CV verwijderd uit uw favorieten!
Persoonlijke bio Gedurende 10 jaar heb ik gewerkt als Werkplekbeheerder (op mbo 4 niveau) bij Brocacef B.V. in Maarssen. Hierdoor heb ik ruime ervaring opgedaan met het gebruiksklaar maken van computersystemen voor hard- en software, alsook met computerreparaties en het oplossen van storingen.

Na mijn werk als werkplekbeheerder heb ik drie jaar als zelfstandig webbouwer gewerkt. Voordat ik als zelfstandige Front-end developer/Web programmeur aan de slag ging, heb ik een opleiding gevolgd voor het ontwerpen en bouwen van websites. Dit is niet de richting waarin ik verder wil, maar ik zie deze kennis wel als een verrijking voor het werk wat ik het liefst doe.

Mijn passie ligt in het opsporen en oplossen van storingen op computers en randapparatuur. Ik zet me graag in om collega’s en klanten probleemloos te laten werken met de ICT systemen. Omdat de ICT een gebied bij uitstek is waarin de ontwikkelingen snel gaan, zorg ik dat ik voortdurend blijf leren en word ik graag uitgedaagd in de functie van Werkplekbeheerder.
Wilt u deze technicus benaderen? U dient hiervoor een CV-database abonnement te hebben
Bekijk abonnementen
Actief abonnement? Inloggen

Vergelijkbare kandidaten in omgeving Utrecht Bekijk alle 239 CV's
  1. Technicus.nl
  2. Voor werkgevers
  3. CV-database