line-chart inbox tachometer pencil search-plus quote-right quote-left share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up lightbulb-o trophy pie-chart user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Goede investering

Calculator zoekt baan in de omgeving Rockanje


Deze foto kunt u alleen zien met een actief CV-database abonnement.

Bekijk CV-database abonnementen
Man
  • MBO
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 4 - 40 uur p/w
  • Staat open voor een baan-aanbod
  • Zojuist geüpdate!
CV opgeslagen in uw favorieten!
CV verwijderd uit uw favorieten!
Persoonlijke bio Na een periode van 4 jaar afwezigheid uit de bouw wil ik weer met vol enthousiasme aan de slag in de bouwwereld.
Zoals u kunt zien op mijn cv ben ik wel aan het werk geweest de afgelopen jaren, dus ben geen bankzitter. Maar nu trekt de bouw weer aan en worden er weer mensen gezocht volgens de media. En de keus is dan voor mij niet zo moeilijk.
Na 4 jaar ruime werkervaring opgedaan als calculator bij Breijer Bouw bv. Daarvoor heb ik een praktijk ervaring van 30 jaar als zelfstandig timmerman bij verschillende aannemers.
In mijn werk weet ik inzet en enthousiasme te tonen. Ook vind ik het belangrijk om tijdens het opstellen van een begroting intensief overleg te plegen met alle betrokkenen . Ik ben goed op de hoogte van de huidige normen en voorschriften in de bouwwereld. Verder kan ik bestekken en bouwtekeningen nauwkeurig analyseren. Bij het opstellen van een calculatie maak ik gebruik van het rekenprogramma Ibis-Trad. Ook heb ik de nodige ervaring in het maken van een conceptplanning voor de uitvoering van een opdracht.

Ik zou het prettig vinden als ik het bovenstaande zou kunnen toelichten in een gesprek.
Wilt u deze technicus benaderen? U dient hiervoor een CV-database abonnement te hebben
Bekijk abonnementen
Actief abonnement? Inloggen

Vergelijkbare kandidaten in omgeving Rockanje Bekijk alle 49 CV's
  1. Technicus.nl
  2. Voor werkgevers
  3. CV-database