user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Medewerker Sales Support

in Vlaardingen

Imbema Cleton B.V.
 • Imbema Cleton B.V.
 • MBO / HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie

Imbema Cleton B.V. is op zoek naar een nieuwe collega voor de afdeling slangen en koppelingen, in de functie van: 

Medewerker Sales Support (m/v)
- 40 uur per week -

 

Wat verwachten wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige verkoper voor de afdeling slangen en koppelingen, die op een proactieve wijze contacten onderhoud met huidige en potentiële klanten. Je fungeert als aanspreekpunt voor onze klanten, beantwoordt hun vragen en lost problemen op. Goede communicatieve vaardigheden en het zijn van een fijne gesprekspartner zijn voor jouw werk uiterst belangrijk. Tevens ondersteun jij op administratief en commercieel gebied onze buitendienst. Accuratesse is van belang om de administratie van orders te verwerken, evenals het opstellen van correcte offertes en het juist factureren van de verkochte producten.

lees meer

Eisenpakket

Herken jij je in het volgende profiel?

 • Opleidingsniveau: MBO/HBO-werk- en denkniveau
 • Relevante ervaring in een soortgelijke functie/branche
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Beheersen over basisvaardigheden van de Duitse taal is een pre
 • Behendig in MS Office, Word en Excel
 • Affiniteit met de technische branche is een pre

lees meer

Beschrijving werkgever

De Imbema Groep voorziet haar klanten van hoogwaardige technische producten. Verschillende werkmaatschappijen vormen gezamenlijk de Imbema Groep en zijn gevestigd in Nederland, België en Duitsland.

Één van de ondernemingen van de Imbema Groep is Imbema Cleton B.V. en is gevestigd in Vlaardingen. Deze werkmaatschappij zorgt voor de toelevering van industriële producten, zoals slangen en koppelingen, reinigingstechniek, perslucht, klimaat, smeermiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook engineering en assemblage behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Hoog in het vaandel staan het bedenken van duurzame en betrouwbare oplossingen voor verscheidene industrieën.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

In Overleg
Aantal uur per week uur p/w
36-40