inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o

Vacature Monteur Drinkwaterinstallaties

2017-04-21

Vacature in Rotterdam

AquaServa Nederland B.V.
 • LBO / VMBO, 1 - 3 jaar ervaring
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

 

Wij zijn op zoek naar een Monteur Drinkwaterinstallaties voor AquaServa Nederland B.V. te Rotterdam.  Onderdeel van de Value8 Tech Group; een partner voor haar klanten op het gebied van fysieke veiligheid. 

AquaServa biedt integrale gebouwveiligheid op gebied van elektra-, drinkwater-, gas-, lucht- en brandveiligheidsinstallaties. Je kunt daarbij denken aan installatieadviezen, veiligheidskeuringen, NEN-inspecties, besparingsadviezen, bouwkundige begeleiding, filterproducten en ondersteunende software. 

De functie:
De monteur voert zelfstandig kleine en middelgrote aanpassingen en verbeteringen uit aan drinkwaterinstallaties. Belangrijk daarbij zijn de juiste toestelbeveiligingen. Onderdeel van het takenpakket zijn o.a. het jaarlijks controleren van de keerkleppen in deze installaties, het verrichten van temperatuurmetingen, spoelwerkzaamheden, boilerreinigingen en het rapporteren van je bevindingen. Het werkgebied is landelijk, maar concentreert zich op de Randstad.

Eisenpakket

Onze verwachtingen:

Wij zoeken iemand die

 • Vol enthousiasme is over veiligheid, en wil bijdragen aan veilig wonen en werken
 • Een opleiding installatietechniek heeft gedaan
 • Zelfstandig en/of in teamverband kan werken
 • Minimaal 2 jaar ervaring heeft met het werken met drinkwaterinstallaties
 • Je hebt een rijbewijs B en bij voorkeur een VCA diploma
Beschrijving werkgever

AquaServa Nederland B.V. is onderdeel van de Value8 Tech Group; een bundeling van op dit moment vier technische bedrijven binnen de investeringsportefeuille van Value8. De Value8 Tech Group wil een toonaangevende organisatie zijn en een partner voor haar klanten op het gebied van fysieke veiligheid. Waterveiligheid, inbraakveiligheid en brandveiligheid. AquaServa is marktleider op het gebied van drinkwaterveiligheid en heeft een jarenlange ervaring. 

Daarnaast zijn de Biobeheer Groep, GNS Brinkman en Axess onderdeel van de Value8 Tech Group. Biobeheer is een totaalleverancier op het gebied van waterveiligheid en binnenmilieu-onderzoek. Tussen AquaServa Nederland en Biobeheer is er een intensieve samenwerking. Axess richt zich op het leveren van liften. GNS Brinkman is specialist en marktleider op het gebied van industriële- en bedrijfsroldeuren, rolluiken en rol- en schaarhekken. De groep bestaat uit ongeveer 130 medewerkers.

Info salaris Salaris in overleg

In Overleg

Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
Een functie waarin je een uitgelezen kans krijgt om bij te dragen aan je eigen succes binnen een groeiende, informele en uiterst boeiende omgeving. Gezamenlijk werken we hard om onze klanten van passende oplossingen te voorzien op het gebied van beheer en onderhoud van installaties.  De pensioen- en cao-regeling van de Metaal en Techniek is van toepassing.Sollicitatieprocedure

Is dit de baan voor jou? Je kunt je motivatie en CV sturen naar Johan Gerlach via: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactpersoon Dhr. Johan Gerlach
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer banen voor Monteur in omgeving Rotterdam Bekijk alle 620 vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Monteur