user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Monteur Drinkwaterinstallaties

in Rotterdam

AquaServa Nederland B.V.
  • AquaServa Nederland B.V.
  • LBO / VMBO of hoger
  • 1 - 3 jaar ervaring
  • Vast contract
  • uur p/w
Beschrijving functie

 

Wij zijn op zoek naar een Monteur Drinkwaterinstallaties voor AquaServa Nederland B.V. te Rotterdam.  Onderdeel van de Value8 Tech Group; een partner voor haar klanten op het gebied van fysieke veiligheid. 

AquaServa biedt integrale gebouwveiligheid op gebied van elektra-, drinkwater-, gas-, lucht- en brandveiligheidsinstallaties. Je kunt daarbij denken aan installatieadviezen, veiligheidskeuringen, NEN-inspecties, besparingsadviezen, bouwkundige begeleiding, filterproducten en ondersteunende software. 

De functie:
De monteur voert zelfstandig kleine en middelgrote aanpassingen en verbeteringen uit aan drinkwaterinstallaties. Belangrijk daarbij zijn de juiste toestelbeveiligingen. Onderdeel van het takenpakket zijn o.a. het jaarlijks controleren van de keerkleppen in deze installaties, het verrichten van temperatuurmetingen, spoelwerkzaamheden, boilerreinigingen en het rapporteren van je bevindingen. Het werkgebied is landelijk, maar concentreert zich op de Randstad.

lees meer

Eisenpakket

Onze verwachtingen:

Wij zoeken iemand die

  • Vol enthousiasme is over veiligheid, en wil bijdragen aan veilig wonen en werken
  • Een opleiding installatietechniek heeft gedaan
  • Zelfstandig en/of in teamverband kan werken
  • Minimaal 2 jaar ervaring heeft met het werken met drinkwaterinstallaties
  • Je hebt een rijbewijs B en bij voorkeur een VCA diploma

lees meer

Beschrijving werkgever

AquaServa Nederland B.V. is onderdeel van de Value8 Tech Group; een bundeling van op dit moment vier technische bedrijven binnen de investeringsportefeuille van Value8. De Value8 Tech Group wil een toonaangevende organisatie zijn en een partner voor haar klanten op het gebied van fysieke veiligheid. Waterveiligheid, inbraakveiligheid en brandveiligheid. AquaServa is marktleider op het gebied van drinkwaterveiligheid en heeft een jarenlange ervaring. 

Daarnaast zijn de Biobeheer Groep, GNS Brinkman en Axess onderdeel van de Value8 Tech Group. Biobeheer is een totaalleverancier op het gebied van waterveiligheid en binnenmilieu-onderzoek. Tussen AquaServa Nederland en Biobeheer is er een intensieve samenwerking. Axess richt zich op het leveren van liften. GNS Brinkman is specialist en marktleider op het gebied van industriële- en bedrijfsroldeuren, rolluiken en rol- en schaarhekken. De groep bestaat uit ongeveer 130 medewerkers.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

In Overleg
Aantal uur per week uur p/w
32 - 40