inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o

Vacature Werkvoorbereider Verspaning

2017-04-21

Vacature in Middenbeemster

Nijdra Group
 • MBO / HBO, 3 - 10 jaar ervaring
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Werkvoorbereider Verspaning
Voor onze vestiging te Middenbeemster 

Wil je werken bij een middelgrote geavanceerde hightech organisatie? Nijdra Group is een dynamische organisatie die de komende jaren wil groeien en professionaliseren. Nijdra Group is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige fijnmechanische componenten d.m.v. CNC frezen, draaien en slijpen. Nijdra assembleert tevens hoogwaardige mechatronische samenstellingen voor industriële afnemers in binnen- en buitenland. Ontwikkeling, precisie, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze belangrijke kernwaarden. 

Ben jij de zelfstandige Werkvoorbereider die ons bedrijf komt versterken? Als Werkvoorbereider calculeer en bereid je de offertes en productieorders voor. Je maakt de werkvoorbereidingen t.b.v. productie Draaierij, Frezerij en Slijperij. Je draagt zorg voor de technische product specificatie en bepaalt de meest efficiënte en effectieve productiemethode, met name gericht op de verspanende productie. Je maakt kostprijscalculaties op basis van technische voorbereiding. 

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Het maken van werkvoorbereidingen, met name het verzorgen van de technische uitwerking (tijden en insteltijden) ten behoeve van de calculaties, revisiewijzigingen en benodigde materialen.
 • Het aanmaken van productie tekeningen m.b.v. het CAD-systeem Solidworks.
 • Het adviseren aan productieleiding en medewerkers over productie (gereedschappen, mallen).
 • Het verzorgen van de technische product documentatie (w.o. technische inkoopspecificaties) ten behoeve van FMI.
 • Het ondersteunen van de productieleiding en medewerkers m.b.t. het productie gereed maken van orders zodat de meest efficiënte werkmethode gewaarborgd is en de aanvullende klanteneisen, gereedschappen, mallen en materialen bekend zijn.
 • Het communiceren met klanten t.a.v. de compleetheid van gegevens, de maakbaarheid van producten en de mogelijkheden tot kosten besparingen in overleg met productie.
 • Beoordelen van de doelmatigheid van de werkmethoden en -volgorders door vergelijk van werkelijkheid met werkvoorbereiding en het initiëren van verbetervoorstellen.
 • Controle op maakbaarheid en meetbaarheid van de uit te brengen offertes in overleg met de relevante afdelingen en kwaliteitseisen klanten.
 • Controle op invoer en beheer van de tekeningendatabase. 
 • De technische specificatie van klanteisen en de in te kopen artikelen vastleggen.
 • CNC programma's archiveren en bewaken in database.
 • De medewerker is verantwoordelijk voor de afstemming tussen toeleveranciers, klanten en productie m.b.t. calculaties en werkvoorbereiding en staat zowel de klant als de interne organisatie terzijde en daarmee zowel de technische als commerciële belangen van Nijdra.
Eisenpakket
 • MBO/HBO denk- en werkniveau richting Werktuigbouwkunde 
 • Kennis van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.
 • Minimaal 5 jaar ervaring met verspanende bewerkingen op C.N.C. bewerkingsmachines
 • Goede kennis van materialen en uitgebreide kennis van de toepassingen van diverse oppervlakte technieken.
 • Vaardigheden met PC applicaties, spreadsheet en tekstverwerking 
 • Nauwkeurig kunnen werken 
 • Goede communicatieve en contactuele vaardigheden.
Beschrijving werkgever

De Nijdra Group is een zelfstandig opererende onderneming die gespecialiseerd is in fijnmechanica, verspaning, assemblage, slijpen, engineering en prothese-techniek. De Nijdra Group levert totaaloplossingen voor alle fijnmechanische vraagstukken aan grote en kleine afnemers in binnen- en buitenland.

Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het seriematig fabriceren van technisch en kwalitatief hoogwaardige producten. Wij zijn in staat tot zeer nauwkeurige en bijzondere bewerkingen, die voldoen aan hoge nauwkeurigheden.

Info salaris Salaris in overleg

In Overleg

Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Wat biedt Nijdra jou:
Een uitdagende functie, binnen een dynamische werkomgeving in de hightech industrie die volop in ontwikkeling is. Daaraan gekoppeld goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris, goede pensioenregeling, flexibele werktijden en de gelegenheid om je volop te kunnen ontwikkelen.Sollicitatieprocedure

Interesse?
Herken je jezelf in deze functie? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.      
Of bel met onze P&O afdeling, telefoonnummer: 0299 - 68 99 00 en vraag naar Mariska Laan.

Contactpersoon Mevr. Mariska Laan
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer banen voor Werkvoorbereider in omgeving Middenbeemster Bekijk alle 46 vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Werkvoorbereider