user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Besturingstechnicus

in Hengelo

Electromach
 • Electromach
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie

Op onze locatie in Hengelo (O) werken circa 200 medewerkers. Om de klant- en servicegerichte benadering meer vorm te geven, zijn we op zoek naar een gemotiveerde: 

Sales Engineer Containerized Solutions / Besturingstechnicus 
(32-40 uur)

Functie
Vanuit ons kantoor in Hengelo ben je samen met jouw directe collega’s verantwoordelijk voor het contact met de klant vanaf aanvraag tot order. Je adviseert de klant, interpreteert de specificaties en zet deze om naar een basisconcept en calculeert de benodigde kost-/verkoopprijs.

Waar nodig zorgt de afdeling Engineering voor extra technische ondersteuning. Deze calculatie vormt de basis voor de offerte die je in overleg met de Sales Coördinator uitbrengt en opvolgt. Hierbij kan het ook mogelijk zijn dat je samen met de accountmanager deze klant bezoekt en de offerte toelicht.

Met jouw technische kennis en scherpe beoordelingsvermogen weet je de klant een offerte op maat te maken. Je klantgerichte instelling en de nodige creativiteit maken je hierin commercieel succesvol. 

Container oplossingen
Onze jarenlange ervaring met het plaatsen van apparatuur en besturingen in risicovolle omgevingen heeft er toe geleid dat Electromach is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier in klantspecifieke Atex en IECEx oplossingen. In deze functie ben je werkzaam voor onze Containerized Solutions oplossingen. Ook wel bekend als TVC’s (Transportable Ventilated Containers) of RIB’s (Remote Instrument Buildings). Hierbij worden gevoelige instrumenten veilig in een container geplaatst waardoor er een veilige werksituatie of -omgeving wordt gecreëerd. Deze units worden turnkey opgeleverd en zijn, zowel on- als offshore, eenvoudig en snel te verplaatsen. Bij het vervaardigen van deze besturingscontainers worden nooit concessies gedaan aan de veiligheid. Deze oplossingen worden volledig geconstrueerd en functioneel getest in Hengelo waarna ze vervolgens wereldwijd aan onze klanten worden geleverd.

lees meer

Eisenpakket
 • Afgeronde Elektrotechnische opleiding op HBO niveau met relevante (werk)ervaring. Energietechniek als specialiteit is een pre.
 • Goede communicatieve eigenschappen en een klantgerichte instelling.
 • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.
 • Prima beheersing van Microsoft Office.
 • Kennis van de “Ex-wereld”, de wereld van explosieveiligheid, is een pre.
 • Collegiaal en bereid tot samenwerking.
 • Vermogen om goed te kunnen plannen, prioriteiten stellen en stressbestendig.

lees meer

Beschrijving werkgever

Electromach, onderdeel van de R. STAHL Technology Group, is een internationaal toonaangevende producent en handelsmaatschappij van explosieveilige besturingssystemen en materialen. Onze producten worden toegepast in omgevingen waar gas- en/of stofontploffingsgevaar dreigt. Meer specifiek betreft het duurzame toepassingen in de farmaceutische, (petro)chemische en de olie- en gasindustrie.

Electromach levert wereldwijd haar producten en diensten met een focus op de landen in Europa, het Midden- en Verre Oosten, Amerika, Brazilië, Japan en Korea.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

In Overleg
Aantal uur per week uur p/w
32 - 40