line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Calculator / Technisch commercieel medewerker

Vacature Waddinxveen

Heemskerk Fijnmechanica BV
 • Heemskerk Fijnmechanica BV
 • MBO / HBO, 3 - 10 jaar ervaring
 • 32 - 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Als calculator / technisch commercieel medewerker vertaal je de klantvraag naar verantwoorde oplossing voor de klant. Vanuit de tekening die de klant aanlevert, wordt een voorcalculatie gemaakt, rekening houdend met productiemogelijkheden, toepassing, uitbestedingen, kostprijs, etc. Je draagt zorg voor de afhandeling, uitwerking en opvolging van offertes/orders. Je doet dit in overleg met de productie, werkvoorbereiders, Inkoper en algemeen directeur. 

Met jouw kennis van onze productie methode  geef jij het beste advies en probeer je als totaalleverancier de klant te ontzorgen. 

Er wordt gerapporteerd aan de algemeen directeur.

lees meer

Eisenpakket
 • MBO/HBO opleiding - HBO werk en denkniveau
 • Goede kennis van verspanende bewerkingen (CNC frezen en draaien)
 • Goed ruimtelijk inzicht
 • Aantoonbare ervaring in de fijnmechanische metaal sector ( minimaal 10 jaar ervaring)
 • Je bent nauwkeurig, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een sterk oplossend vermogen
 • Goed kunnen samenwerken en helder communiceren met klanten, leveranciers, collega’s en bedrijfsleiding
 • Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift. Engelse en/of Duitse taal is een pre.
 • Goede computervaardigheid (Office en een ERP systeem (Er wordt gewerkt met Plan de Campagne)

lees meer

Beschrijving werkgever

Heemskerk Fijnmechanica BV is sinds 1970 actief in de metaalbewerking en met name op het gebied van fijnmechanische verspaning. 

Om flexibel en optimaal in te kunnen spelen op de specifieke wensen en behoeften van de opdrachtgevers uit vele verschillende branches, staat er een uitgebreid machinepark bestaande uit : 49 CNC machines en 13 robots die bijdragen aan de automatisering van het productieproces. 

Om continuïteit en efficiency op de lange termijn te waarborgen, wordt er voortdurend geïnvesteerd in innovatieve technieken en in de vakkennis van de werknemers. De klant kan met name terecht voor fijnmechanisch draai- en of freeswerk, kleine, middelgrote of grote series, evenals voor het laten vervaardigen van vacuümvormmatrijzen.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

In Overleg
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
Een zeer uitdagende werkomgeving met de nieuwste technieken. Een goed pakket arbeidsvoorwaarden. De mogelijkheid om zich binnen het werkveld te ontwikkelen door opleidingen en cursussen. En natuurlijk fijne collega’s.


Sollicitatieprocedure

Voor nadere info kunt u bellen met Personeelszaken, 0182 – 647010 of uw sollicitatie met CV sturen naar 

lees meer

Contactpersoon Dhr. W. van Westerop
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Calculator in omgeving Waddinxveen
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Waddinxveen