user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Software Engineer – PLC/Robot Programmeur

in Nieuwegein

Rohaco Industrial Handling
  • Rohaco Industrial Handling
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • uur p/w
Beschrijving functie

Als SOFTWARE ENGINEER - PLC/ROBOT PROGRAMMEUR ben je verantwoordelijk voor de architectuur, het ontwerpen, testen, bouwen en implementeren van PLC- en robotapplicaties. Als PLC/ROBOT PROGRAMMEUR werk je op projecten met logistieke oplossingen, robotopstellingen en diverse andere installaties. Je bent verantwoordelijk voor de technische invulling van het besturingsdeel vanaf specificatie tot en met inbedrijfsstelling. Je werkt in een team van industriële programmeurs en werkt nauw samen met onze projectengineers, elektrotechnici en monteurs. 

Beschik je over een coördinerend vermogen, ben je gedreven en heb je een ondernemende instelling met voldoende ervaring op het automatiseringsvlak, dan zijn wij naar jou op zoek.

lees meer

Eisenpakket
  • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Industriële Automatisering, Technische Informatica of gelijkwaardig werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 tot 5 jaar relevante werkervaring bij voorkeur in de machinebouw/ material handling.
  • Ervaring met het programmeren van PLC’s (Siemens S7- Tia Portal /Allen Bradley/motion controllers diverse Robots)
  • Analytisch, flexibel, stressbestendig, praktisch en werkt graag in een innovatieve werkomgeving
  • Bereid om mee te draaien in de 24-7 storingsdienst (VPN) en soms ook implementaties van systemen in de weekenden te doen.

lees meer

Beschrijving werkgever

Rohaco Industrial Handling is al 45 jaar één van de leidende bedrijven op gebied van industriële robot- en handlingsystemen. We maken logistieke totaaloplossingen, gebaseerd op diverse robottechnieken en transportsystemen die zijn voorzien van robot- of PLC-besturing. We verzorgen daarnaast de systeemengineering, het detailontwerp, de robotoplossingen en de nazorg. In eigen huis realiseren we knikarm- en lineairrobots, grijpertechnieken en transportsystemen - inclusief alle systeemsoftware. Wij zijn een innovatief bedrijf en maken gebruik van de nieuwste technieken.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

In Overleg
Aantal uur per week uur p/w
32 - 40