user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Liftmonteur

in Zaandam

Axess B.V.
  • Axess B.V.
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • uur p/w
Beschrijving functie Wij zijn op zoek naar een ervaren LIFTMONTEUR voor de afdeling service van Axess B.V. 
Wat ga je doen?
Je gaat zelfstandig op pad en je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen aan onze liften. Indien nodig ben je ook in staat om de klant van advies te voorzien over preventief onderhoud en het eventueel vervangen van onderdelen. Uiteraard word je voorzien van het juiste gereedschap en krijg je een bedrijfsauto ter beschikking.

lees meer

Eisenpakket Herken jij jezelf hierin?Wij zoeken iemand met een elektrotechnisch opleiding en ervaring met het verrichten van onderhoud en het verhelpen van storingen aan spindelliften. Deze ervaring is een vereiste voor deze functie. Je hebt een rijbewijs B(E), en een VCA diploma. Je kunt zelfstandig werken, bent klantgericht, collegiaal en flexibel. Storingsdienst ’s avonds en/of in het weekend is onderdeel van de functie; daar zal je eens in de zoveel weken voor ingeroosterd worden.

lees meer

Beschrijving werkgever Wat is jouw werkomgeving?
Axess produceert in eigen huis moderne liftinstallaties; goederenliften, platformliften en personenliften. Daarnaast verzorgt Axess de montage, het onderhoud van de liftinstallaties en bieden we een storingsdienst. Axess heeft vakmensen in dienst en de installaties voldoen aan de Europese en de Machinerichtlijnen. We hebben kwaliteit en de wensen van onze klanten hoog in het vaandel staan. We bedienen ook de internationale markt.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

In Overleg
Aantal uur per week uur p/w
32 - 40
Liftmonteur
Score: 7.1
Stemmen: 13

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Zaandam