user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Senior Projectleider Ontwikkeling & Realisatie

Vacature Terneuzen

North Sea Port
 • North Sea Port Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

De afdeling Infrastructuur is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, realisatie en het beheer en onderhoud van de klant gebonden en niet-klant gebonden infrastructuur en ruimte binnen het beheersgebied van North Sea Port. 

Als senior projectleider werk je voor het cluster Infrastructuur Projecten. Dit cluster is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de infrastructuur en ruimte. In deze functie ligt de nadruk op gebiedsontwikkeling- en realisatieprogramma’s. Als senior projectleider ben je verantwoordelijk voor grote en complexe (gebieds)ontwikkelingprogramma’s en projecten in de haalbaarheids- en ontwerpfase. Daarnaast kan de senior projectleider ingeschakeld worden in de realisatiefase van omvangrijke projecten en bij reconstructieprojecten. De senior projectleider kan tevens programmaleider zijn van grootschalige ontwikkelingen en stuurt ook project overschrijdende zaken aan. In zelfstandig uit te voeren projecten geef je (functioneel) leiding aan een projectteam bestaande uit ca. 6-8 medewerkers en ben je (mede) verantwoordelijk voor alle communicatie aan derden.

 

Functie

Tot je taken en werkzaamheden behoren o.a.;

 • voorbereiden, uitwerken en uitvoeren van (gebieds)ontwikkeling- en realisatieprogramma’s;
 • voorbereiden en uitwerken van grootschalige projecten;
 • creëren van een constante werkvoorraad uit te geven terreinen;
 • opzetten van een grondexploitatie (GREX) voor de gebiedsontwikkeling;
 • uitvoeren van stakeholder- en projectrisicoanalyses;
 • aansturen en motiveren van het projectteam op het gebied van kwaliteit, planning & control,
  omgevingsmanagement en (juridische) procedures;
 • behartigen van de organisatiebelangen en actief bijdragen aan het beleid van de organisatie.

lees meer

Eisenpakket

Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau en een afgeronde civieltechnische opleiding bij voorkeur richting weg- en waterbouw. Je hebt kennis van en ruime ervaring in gebiedsontwikkeling, ontwerptechnieken en projectvoorbereidings- en uitvoeringsprocessen. Je bent vaardig in het opstellen van projectplannen, tijd- en kostenramingen. Je hebt inzicht in financiële, personele, juridische en organisatorische aspecten van projecten. Daarnaast heb je ruime ervaring met aansturing van een projectteam/projectleiding. Je kunt zowel zelfstandig als in (multidisciplinair) teamverband werken. Je bent een strateeg en pionier, hebt een brede kijk, onderzoekt in diverse oplossingsrichtingen en bent resultaatgericht, ondernemend en communicatief sterk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever

North Sea Port biedt veel voordelen voor het afhandelen van diverse soorten lading. De ligging aan open zee, de diepgang tot 17 meter, de filevrije achterlandverbindingen en de gespecialiseerde terminals. Door haar centrale ligging in het logistieke hart van Europa en haar mix van transportverbindingen met het Europese achterland is North Sea Port een echte economische draaischijf. In een straal van 500 kilometer kan de haven maar liefst 500 miljoen consumenten bedienen. Met een goederenoverslag via zeevaart van zo’n 66,6 miljoen ton, behoort North Sea Port tot de Top 10-havens van Europa. 

Werken in de haven van North Sea Port betekent werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. North Sea Port zorgt voor 98.372 banen, waarvan 43.941 directe en 54.431 indirecte banen. In de haven zijn 525 havengebonden bedrijven actief. Daarnaast biedt North Sea Port in het havengebied Gent werkgelegenheid aan 419 havenarbeiders.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Werken bij een ambitieuze organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. We bieden een marktconform salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring. Het betreft een fulltime functie met hoofdstandplaats in Terneuzen.


Sollicitatieprocedure

Interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar North Sea Port t.a.v. afdeling HR onder vermelding van vacaturenummer 4.14. Dit kan via de e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Els Bonte (Manager Infrastructuur) of Anne Onstenk (HR Adviseur). Reageren kan tot en met 20 november 2018.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Els Bonte
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Projectmanager in omgeving Terneuzen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Terneuzen