user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Teamleider Katoen (5 ploegen)

in Emst

Processionals
 • Processionals
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie

Als jij diegene bent die het een kick vindt om meerdere afdelingen aan te sturen binnen een internationale organisatie, kan dit nog wel eens de mogelijkheid zijn waar je op hebt gewacht. Binnen jouw eventueel toekomstige werkgever krijg je de kans om een meerdere afdelingen (ongeveer 20 man) aan te sturen. Je zult werkzaam zijn op de stofvoorbereiding, de productie en de stansafdeling. Je coacht, stuurt bij, plant de indeling voor je ploeg en hebt dagelijks overleg.

Als teamleider in een 5 ploegendienst zul je veel vanuit de vloer bezig zijn. Jouw aandachtsgebied bestrijkt de binnenkomst van halffabricaten, productie en de opslag. Binnen deze aandachtsgebieden creëer je een sfeer waar je gezamenlijk naar de productiedoelen streeft van die dag. Hierin ben jij verantwoordelijk voor het managen van het team. Niet alleen het gedeelte op de vloer is belangrijk. maar ook zorg je voor het voeren van gesprekken en ben je betrokken bij projecten en werkoverleggen. Aan het einde van je shift ga je met een tevreden gevoel naar huis en zal de volgende dag weer heel anders kunnen zijn. De uitdagingen liggen hem in het waarborgen en verbeteren van jouw ploeg en de productie van je ploeg. In het kort kun je de volgende werkzaamheden verwachten:

 • Jij bent verantwoordelijk voor je eigen ploeg (zo'n 20 man) en je bent bezig met het plannen, organiseren, motiveren en ontwikkelen van je ploeg. Hierbij voer je de voortgang-, sollicitatie- en beoordelingsgesprekken van de operators. Je bent medeverantwoordelijk voor het aannemen van nieuw personeel.
 • Je neemt deel aan afdeling overstijgende werkoverleggen en projecten
 • Je maakt een personeelsbezetting- en detalingplanning voor je ploeg en bereidt het dagelijks ochtendoverleg voor
 • Jij bent diegene die ervoor zorgt dat prestatie (OEE) en output (kwalitatief en kwantitatief) op peil is

Benieuwd wat dit bedrijf jou nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder en laat je gegevens achter.

Heb jij interesse in deze vacature als teamleider? Neem contact met mij op. Ik help je graag aan deze nieuwe baan!

lees meer

Eisenpakket

Om deze functie van teamleider in de omgeving van Emst goed in te kunnen vullen is het volgende belangrijk:

 • Heb je een afgeronde technische opleiding of vergelijkbaar op HBO niveau? Of ben je bereidt om een dergelijke opleiding op korte termijn te gaan volgen (dan is een technische MBO-4 opleiding een must)?
 • Je hebt vaktechnische kennis over productietechnieken, productiemiddelen en grondstoffen
 • Je hebt ervaring in de rol van teamleider en met het plannen, overleggen, rapporteren en voeren van begeleidingsgesprekken
 • Minimaal 5 jaar ervaring binnen of met een productiegerelateerd proces (pre is de katoen en/of papierbranche)
 • Werk je graag in de 5 ploegendienst


Uiteraard krijg jij hier veel voor terug! Bekijk ook de arbeidsvoorwaarden van dit bedrijf.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Beschrijving werkgever

Deze werkgever is gespecialiseerd in het produceren van cosmetische producten op basis van 100% katoen. Op de productielocatie in Emst werken ca. 175 medewerkers die zich volledig toeleggen op de productie van wattenschijfjes.

Wereldwijd heeft deze wereldmarktleider meer dan 100 klanten over de hele wereld met meer dan 20 vastgelegde patenten. Zij produceren gemiddeld 7 producten per seconde! Dit alles vindt natuurlijk plaats in een ver geautomatiseerde productieomgeving waar jij als teamleider je ei zeker in kwijt kan!

lees meer

Info salaris Bruto € 2.700 - € 3.300 p/m
Teamleider Katoen (5 ploegen)
Score: 8.9
Stemmen: 42

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Emst