Vacature Operator processing zuivel (3-ploegen)

in Wolvega

Processionals
 • Processionals
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie

Als operator processing zuivel in de 3-ploegen ben je geïnteresseerd in proces- en productinnovaties en kom je te werken op een ultramoderne productielocatie in Wolvega, waarbij je het proces zélfs kunt besturen via een Ipad. Processtappen waar je mee te maken krijgt zijn sproeidrogen, indampen en scheidingsprocessen. Als operator processing in de zuivel krijg je veel verantwoordelijkheid en houd je je onder andere bezig met:

 • bedienen en besturen van de wet-mix (35 routes), filtermat sproeidroger en bijbehorende apparatuur 
 • doen van verbetervoorstellen t.b.v. procesoptimalisaties
 • signaleren van afwijkingen in het proces en waar nodig zelfstandig oplossen van storingen
 • uitvoeren van proces- en kwaliteitscontroles (o.a. middels monstername)

Je komt te werken in een jonge organisatie, waarbij je samen met 2 collega's verantwoordelijk bent voor het gehele proces. Deze plant beschikt over een van de modernste procesinstallaties ter wereld. Je begint in de 3-ploegen, maar bent bereid om op termijn (2019) mee te gaan naar de 5-ploegen.

Heb jij interesse in deze functie als operator processing in de 3-ploegen? Neem contact met mij op en ik help je graag aan deze nieuwe baan!

lees meer

Eisenpakket

Om deze functie van operator processing in de omgeving van Wolvega goed in te kunnen vullen, is het belangrijk dat je kwaliteitsbewust en gedreven bent, daarnaast beschik jij over:

 • een afgeronde technische opleiding op mbo 3 of 4 niveau, richting levensmiddelentechnologie, procestechniek, VAPRO B of C, algemene operationele techniek of vergelijkbaar
 • minimaal 3 jaar ervaring in de procesindustrie, bij voorkeur zuivel
 • aantoonbare werkervaring met processen als indampen en sproeidrogen
 • de bereidheid om te beginnen in 3-ploegen en op termijn (te verwachten in 2019) in de 5-ploegen

Je komt te werken in een jonge, ultramoderne productielocatie met een platte structuur en korte lijnen. Samen met 2 collega's zorg jij in de 3-ploegen voor een optimaal verloop van de productieprocessen, welke je zelfs kunt bedienen vanaf een Ipad.

Wil jij onderdeel uitmaken van deze jonge, groeiende, innovatieve zuivelproducent? Laat je CV achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Beschrijving werkgever

Deze werkgever bestaat sinds 2014 en beschikt over een van de modernste procesinstallaties ter wereld, waaronder een  innovatieve en duurzame Filtermat Sproeidroog-installatie. Deze producent richt zich op de productie van ingrediënten voor gespecialiseerde baby- en medische voeding. Wegens uitbreiding van de ploegen zijn ze op zoek naar nieuwe ervaren operators processing die geïnteresseerd zijn in proces- en productinnovaties en bereid zijn om op termijn in de 5 ploegen te werken. Deze werkgever heeft onlangs nieuwe productielijnen geplaatst en heeft de ambitie om in 2019 naar de 5-ploegen te gaan en in 2020 een tweede poedertoren neer te zetten.

Wil jij samen met deze werkgever groeien? Reageer dan direct!

lees meer

Info salaris Bruto € 2.000 - € 3.000 p/m
Operator processing zuivel (3-ploegen)
Score: 9.2
Stemmen: 50

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Wolvega