user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Assistent Wachtchef 3-ploegen

Vacature Huizen

Processionals
 • Processionals
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Druk jij graag je stempel op het leveren van kwaliteit en het ondersteunen van jouw collega's?

Dit bedrijf biedt jou de kans om al lerende zowel het proces als het aansturen van een team van 5 procesoperators onder de knie te krijgen. Binnen een 3-ploegendienst werk je als assistent wachtchef met veel plezier samen met je collega's aan de productie van hoogwaardige behangproducten.

Functieomschrijving

Het is het jouw taak om bij afwezigheid van de ploegleider het productie proces en jouw collega's aan te sturen. Zelf blijf je als meewerkend voorman dicht betrokken bij het productieproces. Binnen dit bedrijf werk jij middenin het veld lekker tussen jouw gemotiveerde collega's die samen met jou de kar te trekken. Als Assistent wachtchef ben je verantwoordelijk voor:

 • Ondersteunen van de ploegenleider en bij afwezigheid het aansturen van 5 procesoperators
 • Controleren en bijsturen van het productie proces
 • In stand houden en naleven van de veiligheidsvoorschriften
 • Al meewerkend een onderdeel uitmaken van het productieteam
 • Planning van werkzaamheden en administratie m.b.t. terugkoppeling ploegenleider

Benieuwd wat dit bedrijf jou nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder en laat je gegevens achter.
 

lees meer

Eisenpakket

Om deze functie van assistent wachtchef papier in de 3-ploegendienst in de omgeving van Huizen goed in te kunnen vullen is het belangrijk dat je flexibel en gemotiveerd bent, daarnaast:

 • Heb je een afgeronde Vapro B diploma 
 • Ben je ervaren met het werken in ploegendiensten
 • Heb je meerdere jaren ervaring binnen de procesindustrie. Ervaring in de verpakkingsindustrie, papier of drukkerijen is een pré 
 • Beschik je over goed ontwikkelde sociale vaardigheden

Uiteraard krijg jij hier veel voor terug! Bekijk ook de arbeidsvoorwaarden van dit bedrijf.

lees meer

Beschrijving werkgever

Bedrijfsinformatie 

Dit internationale bedrijf is in 1928 naar Nederland verhuisd. Aanvankelijk gespecialiseerd in het produceren van vloeren, richten de ongeveer 250 medewerkers zij zich momenteel op het produceren en bedrukken van hoogwaardig behang voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. 

De klanten waar dit bedrijf aan levert zijn zeer divers en stellen specifieke eisen. Denk aan ziekenhuizen die wandbedekking met antibacteriële eigenschappen vragen of overheidsgebouwen die stootvast behang wenst. Andere bedrijven zien graag producten met verschillende kleurcombinaties en reliëfs. Kortom veel variabele producten waar jij als assistent wachtchef 3-ploegen kan zorgen voor een soepel productieproces.

Binnen de productieafdeling wordt gebruik gemaakt van 4 grote productielijnen. Een kleine greep uit technieken die worden gebruik zijn; diepdruk- / zeefdruk technieken, thermische bewerkingen, dispergeren, drogen, koelen, geautomatiseerde verpakkingsprocessen en kwaliteitscontroles.

Sinds 2018 zijn er een aantal aanpassingen doorgevoerd waarbij zij op dit moment opzoek zijn naar geschikte medewerkers die het team kunnen ondersteunen en aansturen wanneer de ploegleiders afwezig zijn. Speerpunten van jouw functie zijn het bewaken van de veiligheid, de kwaliteit en productiviteit. 

Ontwikkelingen in de toekomst

Niet alleen op het gebied van kernwaarden en veiligheid staat dit bedrijf hoog op de ladder, ook op het gebied van investeringen worden er grote stappen gezet. Binnen 2 jaar zal ook één van de 4 grote productielijnen compleet vernieuwd worden. Deze investering volgt in een reeks van optimalisaties. Zo is in 2014 een splinternieuwe moderne hal in gebruik genomen waar specifiek aandacht is besteed aan werknemerscomfort en veiligheid. Door de continue verbetering en ontwikkeling zijn er genoeg mogelijkheden om intern door te groeien en jouw kennis uit te breiden. 

Klinkt dit als de functie waar jij voor gemaakt bent? Kijk dan direct bij de functie-eisen.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.000 - € 3.000 p/m
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Als assistent wachtchef papier in de 3-ploegen vragen wij veel van je. Naast leuke collega’s en interessant werk, kan dan je dan ook een goed arbeidsvoorwaardenpakket verwachten:

√ de kans om direct je handtekening te zetten onder een jaarcontract (om vervolgens in vaste dienst te treden bij dit bedrijf)
√ een bruto basissalaris van €2.500,- tot €3.000,- op basis van 40 uur
√ een ploegentoeslag van 20,8% (3-ploegen)
√ goede pensioenregeling 
√ een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
√ veel vrije tijd door de 24 vakantiedagen
√ 10 roostervrije dagen + wk29 tm wk 43 zomerstop.
√ 8% vakantietoeslag
√ eenmalig studie- en opleidingsbudget van €500,-
√ veel aandacht voor opleidingsmogelijkheden (na in vaste dienst treding)

Spreekt deze vacature je aan en zie jij jezelf hier al werken?
Maak er werk van. Solliciteer direct via de button hieronder.


Eerst nog vragen? Ik beantwoord graag je vragen. Mijn naam is Rustin, recruitment consultant en bereikbaar via 06-86816975 (ook via Whatsapp).

lees meer

Contactpersoon Rustin Ramadhin
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Productiemedewerker in omgeving Huizen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Huizen