user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Jr. PAC Engineer

in Maastricht-Airport

HSPRO
 • HSPRO
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Challenge
Als jr. PAC-engineer bied je ondersteuning bij het maken van offertes en het geven van adviezen. Je vindt het een uitdaging om systemen te pre-configureren en in te richten. Je draagt (mede) zorg voor het ontwerp, beheer en onderhoud van de operationeel-technische omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het communicatienetwerk en cybersecurity binnen deze omgeving.
Je zorgt voor het borgen van de systeemkennis ten behoeve van een blijvende kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid. Je analyseert storingen en problemen en lost deze vervolgens op. In samenwerking met de leveranciers kom je met verbetervoorstellen.
Tot slot ben je verantwoordelijk voor het opstellen van mailings en nieuwsitems voor de website en ondersteun je de binnendienst-processen.
Heb jij kennis van ICT-infrastructuur en wil je graag doorgroeien, dan is dit mogelijk de job voor jou!

lees meer

Eisenpakket Brains & Skills
Als jr. PAC engineer beschik je over:
 • Een afgeronde HBOdiploma ICT of vergelijkbare opleiding;
 • Algemene kennis van IT-infrastructuren;
 • Kennis van netwerktechnieken en/of cybersecurity en/of Scada is een pré; 
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels);
 • Je hebt affiniteit met administratieve processen;
 • Je bent flexibel, zelfstandig, leergierig en accuraat en daarbij dienstverlenend ingesteld.

lees meer

Beschrijving werkgever HSPRO is gespecialiseerd in het realiseren van projecten binnen de industrie en machinebouw. Samen met circa 120 collega's vanuit de vestigingen in Nederland en Duitsland zijn wij sinds 1998 een belangrijke speler binnen de industrie met focus op: engineering, industrial automation, maintenance, field service & commissioning.

HSPRO Engineers hebben diepgaande interesse in de vakgebieden: werktuigbouwkunde, industriële productontwikkeling, elektrotechniek en technische bedrijfskunde en zijn nooit uitgeleerd. Zij zijn voortdurend op zoek naar uitdaging en persoonlijke groei en blijven de ontwikkelingen graag een stap vóór. Door de tanden te zetten in complexe vraagstukken komen zij samen tot de beste oplossing. Hierbij staat teamwork en kennisdelen voorop, boven persoonlijk succes.

Wil jij als aankomend HSPRO Engineer ook worden uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen en ben je bereid hierbij extra inspanning te leveren om te kunnen innoveren, grenzen te verleggen en kennis te delen? Neem dan contact met ons op! No Challenge No Glory! www.hspro.nl

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
40
Jr. PAC Engineer
Score: 8.1
Stemmen: 24

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Maastricht-Airport