Vacature Allround Onderhoudsmonteur

in Maastricht-Airport

HSPRO
  • HSPRO
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie Als onderhoudsmonteur werk je aan een dynamisch geautomatiseerde productie locatie. Waar je storingen, ombouwingen en preventief onderhoud verricht aan het machinepark. Vind jij het een uitdaging lastige storingen op te lossen en spreekt de combinatie elektrotechniek, werktuigbouwkunde en besturingstechniek jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze functie is het belangrijk dat je zelfstandig onderhoud, service en reparatie werkzaamheden verricht, waardoor de productenflow efficiënt kan verlopen. Daarbij krijg je goede ondersteuning van je collega's en ruimte voor het nemen van verantwoordelijkheid. Elke dag is weer een nieuwe uitdaging!

Je bent als onderhoudsmonteur verantwoordelijk voor:
- Preventief onderhoud aan machines en het voorkomen van storingen.
- Het analyseren en oplossen van storingen.
- Ombouwen en afstellen van de productielijnen.
- Meedenken over preventieve onderhoudsplannen en optimalisatie.

lees meer

Eisenpakket Van jou als onderhoudsmonteur verwachten wij:
- MTS elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica.
- Ervaring met besturingstechniek is een pre.
- Incidenteel overwerk en werken in ploegendienst.
- Flexibel, stressbestendig en goede communicatieve en sociale vaardigheden.
- Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels, Duits
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Beschrijving werkgever HSPRO is gespecialiseerd in het realiseren van projecten binnen de industrie en machinebouw. Samen met circa 120 collega's vanuit de vestigingen in Nederland en Duitsland zijn wij sinds 1998 een belangrijke speler binnen de industrie met focus op: engineering, industrial automation, maintenance, field service & commissioning.

HSPRO Engineers hebben diepgaande interesse in de vakgebieden: werktuigbouwkunde, industriële productontwikkeling, elektrotechniek en technische bedrijfskunde en zijn nooit uitgeleerd. Zij zijn voortdurend op zoek naar uitdaging en persoonlijke groei en blijven de ontwikkelingen graag een stap vóór. Door de tanden te zetten in complexe vraagstukken komen zij samen tot de beste oplossing. Hierbij staat teamwork en kennisdelen voorop, boven persoonlijk succes.

Wil jij als aankomend HSPRO Engineer ook worden uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen en ben je bereid hierbij extra inspanning te leveren om te kunnen innoveren, grenzen te verleggen en kennis te delen? Neem dan contact met ons op! No Challenge No Glory! www.hspro.nl

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Allround Onderhoudsmonteur
Score: 8.4
Stemmen: 14

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Maastricht-Airport