Vacature Project Engineer Electrical & Instrumentation

in Maastricht-Airport

HSPRO
  • HSPRO
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie Als Project Engineer E&I verdiep je je in afwisselende projecten van één groot tot meerdere kleine projecten in de lichte- of zware industrie. Als Project Engineer E&I is het de uitdaging om de behoefte van de klant te vertalen naar een concreet ontwerp. Daarbij heb je een scherp oog voor veiligheid, het (productie)proces van de klant, maar natuurlijk ook voor de kosten.
Uiteindelijk zorg je er altijd voor dat je binnen het gestelde budget blijft.

Dit alles vergt een creatief brein, maar je staat er nooit alleen voor. Je vormt een sterk team met engineers, tekenaars, calculators en uitvoerders waarbij jij de leiding op je neemt en je collega's motiveert. Gezamenlijk verdiep je je in het project.
Je overlegt regelmatig met de klant en schakelt tussen en binnen projecten. Je bent een (technische) vraagbaak en denkt pro-actief mee. Dit alles doe je binnen verschillende marksegmenten zoals energie, food, (petro)chemie en/of infrastructuur (water). Je draagt een grote verantwoordelijkheid, maar daar tegenover staat een zee aan vrijheid. Een enorme uitdaging!

lees meer

Eisenpakket Van jou als Project Engineer Electrical & Instrumentation verwachten wij:
- Een elektrotechnische opleiding op HBO-niveau;
- Enkele jaren ervaring met procesautomatisering en instrumentatie in een vergelijkbare functie;
- Kennis van en ervaring binnen de verschillende marktsegmenten is een pre;
- Je stelt een basic design op en vertaalt dit samen met je team naar een detailontwerp.
- Je houdt het overzicht (helikopterview);
- Je brengt je enthousiasme over op je collega's en motiveert jouw team om een deadline te halen;
- Je toont initiatief.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Beschrijving werkgever HSPRO is gespecialiseerd in het realiseren van projecten binnen de industrie en machinebouw. Samen met circa 120 collega's vanuit de vestigingen in Nederland en Duitsland zijn wij sinds 1998 een belangrijke speler binnen de industrie met focus op: engineering, industrial automation, maintenance, field service & commissioning.

HSPRO Engineers hebben diepgaande interesse in de vakgebieden: werktuigbouwkunde, industriële productontwikkeling, elektrotechniek en technische bedrijfskunde en zijn nooit uitgeleerd. Zij zijn voortdurend op zoek naar uitdaging en persoonlijke groei en blijven de ontwikkelingen graag een stap vóór. Door de tanden te zetten in complexe vraagstukken komen zij samen tot de beste oplossing. Hierbij staat teamwork en kennisdelen voorop, boven persoonlijk succes.

Wil jij als aankomend HSPRO Engineer ook worden uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen en ben je bereid hierbij extra inspanning te leveren om te kunnen innoveren, grenzen te verleggen en kennis te delen? Neem dan contact met ons op! No Challenge No Glory! www.hspro.nl

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Project Engineer Electrical & Instrumentation
Score: 9.9
Stemmen: 51

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Maastricht-Airport