user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Job Traineeship Wereldwijd Ingenieursbureau Infra Arnhem

in Arnhem

Kracht Recruitment
  • Kracht Recruitment
  • HBO or higher
  • Junior level
  • Fulltime
  • hours p/w
Function description Als trainee kom je terecht in een uiterst leerzame werkomgeving waar je het ontwikkelingsprogramma van de organisatie volgt en omringt wordt door de beste, meest gespecialiseerde professionals van de markt waar jouw kracht ligt. Aan de hand van constante ondersteuning van je manager stel je voor jezelf een toekomstschets op voor korte en lange termijn. Je stelt doelen op die je wenst te behalen en verbreed je kennis door on-the-job training en coaching. Uiteindelijk werk jij jezelf op tot een waardig professional en specialist in het door jouw geambieerde werkgebied.

read more

Requirements Relevante HBO en/of Universitaire opleiding m.b.t. Milieukunde, Geologie, Waterkunde, Infrastructuur;Het vermogen zowel zelfstandig te werken als een effectief lid te zijn in een team;Het kunnen rapporteren op een duidelijke, overzichtelijke en gestructureerde manier; Een uiterst leergierige houding en de wil je constant te ontwikkelen; Handelen vanuit innovatief denken binnen vastgestelde parameters, kaders en eisen; Resultaatgericht, sociaal vaardig, organisatorisch en coördinerend sterk;Beheersing van de Engelse taal.

read more

Company description Dit wereldwijd opererende ingenieursbureau levert strategisch adviesdiensten op het gebied van water, milieu en infrastructuur, voornamelijk in opdracht voor overheidsorganisaties en multinationals. De projecten die gerealiseerd worden zijn grootschalig, stuk voor stuk aansprekend, en wereldberoemd. Het aanleggen dan wel aanpassen van kanalen, het ontwerpen van waterkrachtcentrales en het ontwikkelen van infrastructuur voor het toegankelijks tellen van energiebronnen zijn voorbeelden van projecten waar deze organisatie zich vooroploper van mag noemen.

read more

Salary info Salary negotiable
Amount of hours per week hours p/w
40