user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Strategische Systems Engineer Infra

in Huissen

Kracht Recruitment
  • Kracht Recruitment
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • uur p/w
Beschrijving functie

Een Systems Engineer in de Infra hanteert diverse organisatiemethodieken om exact datgene te bouwen wat de opdrachtgevers en overige belanghebbenden gewenst hebben. De Systems Engineer (ook wel een Systeembouwkundige genoemd) is verantwoordelijk voor de procesontwikkeling en ontwerpmethodieken voor grote multidisciplinaire infraprojecten en is zowel coördinerend als uitvoerend actief. Je bent bekend met innovatieve contractvormen, BIM Methodieken, 3D modelleren en je bent in staat om met behulp van gestructureerde en integrale methodieken projecten tot een succes te brengen. Daarnaast hanteer je een helikopter view en ben je een echte systeemdenker. Bovendien draag je de verantwoordelijkheid voor de inrichting van de systeemconfiguratie en de bewaking van de planningen. Uiteraard ben je op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en geldende richtlijnen binnen de branche.

lees meer

Eisenpakket

De Systems Engineer heeft de volgende competenties en kenmerken;
- Afgeronde HTS/TU opleiding richting Civiele Techniek of gelijkwaardig
- Ruime ervaring met BIM methodieken, 3D modelleren
- Zeker enkele jaren relevante werkervaring met grote bouwprojecten
- Ervaring met geintegreerde contractvormen DBFMO, D&C en UAV-gc
- Je bent een organisatietalent, communicatief vaardig, inventief en sociaal
- Kennis van diverse systeemmethodieken
- Ervaring met systeemgerichte contractbeheersing
- Je beschikt over een goede dosis motivatie
- Grote mate van zelfstandigheid en jouw kennis van de branche is uitstekend

lees meer

Beschrijving werkgever

Deze opdrachtgever is een toonaangevende speler in de bouwsector en dagelijks betrokken bij imposante infraprojecten. Zij werken vanuit de filosofie: samen duurzaam ontwikkelen. Deze filosofie zorgt ervoor dat zij grootschalige projecten tot een goed einde brengen, alles in samenspraak met de opdrachtgever. Zo efficiënt en effectief mogelijk. Minimalisatie van de faalkosten speelt een grote rol alsook de toepassing van het Lean-principe. Mooie, grote, interessante projecten in de meest moderne contractvormen bij een van de grootste infrabouwcombinaties van Nederland.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40