user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Werkvoorbereider civiele betonbouw

in Breda

Kracht Recruitment
  • Kracht Recruitment
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie De Werkvoorbereider civiele betonbouw heeft de juiste mentaliteit en is in staat zelfstandig te werken. Hij/zij is in staat om leiding te geven aan medewerkers op de projecten. Tot het takenpakket behoren onder andere:

- Het coördineren van projecten
- Bijwerken en bewaken van planning en budget
- Beoordelen van contracteisen en tekeningen 
- Aanvragen en controleren van offertes 
- Meedenken in bouwmethodiek
- Opstellen en bewaken van contracten 
- Rapporteren aan de projectleider/hoofd uitvoerder

lees meer

Eisenpakket - Afgeronde HBO/WO opleiding richting Civiele Techniek of gelijkwaardig 
- Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
- In staat om op een prettige, korte en duidelijke manier te communiceren
- Leidinggevende vaardigheden
- Zelfsturend
- Communicatief sterk
- Enig commercieel inzicht is een pre

lees meer

Beschrijving werkgever Onze opdrachtgever is een bouwbedrijf die totale infrastructurele bouwoplossingen ontwikkeld en realiseert. Dit bedrijf is relatief bekend in Nederland en is van middelgrote omvang. De organisatie heeft de kennis, het vakmanschap en de ervaring in huis voor het realiseren van projecten in de grond- en wegenbouw, beton- en waterbouw en industriële bouw. Het bedrijf heeft projecten verspreid door heel Nederland en ze zijn door een toenemende opdrachtenstroom op zoek naar diverse nieuwe medewerkers. Salaris en emolumenten zijn marktconform. Er heeft binnen de afdeling een open cultuur en een prettige en ambitieuze werksfeer. Er wordt veel tijd en geld geïnvesteerd in de opleiding en ontwikkeling van medewerkers, hierdoor is het bedrijf populair bij werknemers. Een van de vacatures die men graag vervult is deze vacature voor een professionele Werkvoorbereider civiele betonbouw.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
40
Werkvoorbereider civiele betonbouw
Score: 9.0
Stemmen: 34

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Breda