user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Kostendeskundige Civiele Techniek

in Huissen

Kracht Recruitment
  • Kracht Recruitment
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren Kostendeskundige civiele techniek. Als Kostendeskundige civiele techniek ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig adviseren vanuit financieel oogpunt voor grote projecten in de civiele techniek. Je werkt over het algemeen in teamverband aan projecten waarbinnen jouw rol is om de verschillende fasen van het project kostendeskundigheid te leveren aan het team. Jouw taken als Kostendeskundige civiele techniek bestaan onder andere uit:

- Adviseren vanuit financieel oogpunt over toepassing van constructies en materialen
- Adviseren over eenheidsprijzen, tarieven en indexeringen
- Het geven van advies bij offertes
- Onderhandelen met aannemers over offertes
- Het uitvoeren van financiële haalbaarheidsstudies
- Met maken van kostencalculaties VO-DO en contractfase
- Het opstellen van toetsingsbegrotingen ten behoeve van de aanbesteding van projecten

lees meer

Eisenpakket

- Afgeronde HBO/WO opleiding richting Civiele Techniek of gelijkwaardig
- Je hebt ruime relevante ervaring als Kostendeskundige civiele techniek
- Affiniteit met het geven van advies vanuit financieel oogpunt bij civiele werken
- UAV-GC contract kennis
- Je bent communicatief vaardig
- Je bent in staat om beleidsontwikkelingen te vertalen naar het eigen vakgebied
- Je bent resultaat- en klantgericht
- Je hebt ervaring met projectmatig werken

lees meer

Beschrijving werkgever

Onze relatie is een van de meest bekende en toonaangevende infrabedrijven binnen Nederland. Het bedrijf bestaat al decennia en is door het winnen van tenders constant gegroeid in de afgelopen jaren. De bedrijfsfilosofie van deze organisatie kan als volgt omschreven worden; op basis van duurzame relaties langdurige waarde bieden en zorgen dat de klantwensen optimaal ingevuld worden. Op deze wijze zorgt deze organisatie ervoor dat zij altijd dichtbij de opdrachtgever staat. Daardoor werken zij louter met tevreden opdrachtgevers. No-nonsense, nuchter en informeel zijn kenmerken van de bedrijfscultuur. De orderportefeuille is goed gevuld binnen deze organisatie. Er wordt bijzonder veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van eigen personeel. Tevens is deze onderneming bezig om de processen te innoveren aan de hand van ontwikkelingen binnen de infra sector op het gebied van contractvormen en ICT systemen. Ter uitbreiding van het team heeft onze opdrachtgever een vacature als Kostendeskundige civiele techniek. De gehanteerde salarissen en emolumenten welke deze onderneming hanteert zijn in vergelijking met andere aannemers zeer goed.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg