user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Werkvoorbereider met BIM en 3D ervaring

Vacature Oss

Kracht Recruitment
  • Kracht Recruitment
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Deze ideale functie als werkvoorbereider BIM leent zich voor kwaliteits -en resultaatgericht werk. Jij zorgt voor de perfecte afstemming tussen ontwerp, planning en voortgang van projecten. Werken in een dynamisch werkveld ligt je en je durft oplossingsgericht te denken vanuit een praktische grondhouding. Jij bent samen met de projectleider verantwoordelijk voor de communicatie met de klant een speelt snel en enthousiast in op hun wensen. Deze integreer jij in de voorbereiding en uitvoering van de projecten. Tot slot ben je vernieuwend bezig door mee te denken over technische toepassingen en optimalisatie van processen en help je deze snelgroeiende organisatie graag verder. Hiermee help je jezelf en de bouwonderneming graag verder. Dit wordt je job:

- Het deelnemen aan bouwteam overleg met alle bouwparticipanten
- Het controleren van 3D modellen en signaleren en oplossen van clashes
- Het opstellen van de projectspecificaties, projectplanning en werkbegroting
- Je stelt betalingsschema’s op
- Je sluit leveranciers- en onderaannemerscontracten af
- Je stelt een projectdossier samen en bewaakt deze
- Je draagt zorg voor de informatievoorzieningen en financiële administratie
- Je onderhoudt contact met bestaande en potentiële opdrachtgevers

lees meer

Eisenpakket

- HBO- diploma richting Bouwkunde
- (Non) verbaal sterk
- Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie
- Ervaring met BIM

Beschrijving werkgever

Het vinden van gespecialiseerd bouwkundig personeel is hetgeen wat Kracht Recruitment al jaren voor deze opdrachtgever met succes doet. Dit bouwbedrijf is zeer ondernemend en staat bekend om zijn innovatieve karakter. Continue lopen zij voorop met bouwproces en ICT innovaties door investering in de ontwikkelingen zoals BIM en 3D modellen. Dit stelt hun in staat om snel te kunnen schakelen en werk interessant te houden voor haar personeel. Vaste ketenpartners werken graag samen met dit bedrijf door hun heldere communicatie en snelle ontwikkelingen in proces en techniek.Diversiteit in het projectpakket zorgt voor constante uitdaging en variatie. Voorbeelden hiervan zijn projecten in de scholenbouw, de zorg, integrale utilitaire werken, maar ook woningen en appartementencomplexen. Een comfortabele sfeer en informele omgangsvormen resulteren in een prettige en inspirerende werkomgeving die mensen stimuleert het beste uit zichzelf te halen. Mede hierdoor ontstaan in deze organisatie eerder doorgroei-, en ontwikkelingskansen. Door aanhoudend succes is de vraag naar invulling van de vacature van Werkvoorbereider met BIM / 3D ervaring ontstaan.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken bij een modern bouwbedrijf met uitdagende en ongeëvenaarde projecten waarin jij het optimale uit jezelf kan halen. Buiten de sublieme regelmogelijkheden om heb je ook de vrijheid en ondersteuning bij extra interne opleiding. Uitzicht op een mogelijk vast contract spreekt hier voor zich. Daarom is dit het juiste bedrijf om te werken vanuit jouw kracht.


Sollicitatieprocedure

Ben jij de Werkvoorbereider met BIM ervaring die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jouw kracht? Solliciteer dan direct via  of bel 026 - 7024490! Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met Kracht Recruitment.

lees meer

Contactpersoon Dhr. De heer van den Bergh
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Coordinator in omgeving Oss
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Oss