user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Uitdagende Traineeship Civiele techniek

in Huissen

Kracht Recruitment
  • Kracht Recruitment
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie

Als trainee civiele techniek ben je actief binnen de gehele organisatie en doorloop je alle fase van civiele projecten binnen de wegenbouw, betonbouw, grondverzet en industriebouw. Je bent hierbij actief binnen de tenders en de uitvoering in rollen als systemengineer, werkvoorbereider, werkbegeleider. Aan de hand van constante ondersteuning van je manager stel je voor jezelf een toekomstschets op voor korte en lange termijn. Je stelt doelen op die je wenst te behalen en verbreed je kennis door on-the-job training en coaching. Uiteindelijk werk jij jezelf op tot een waardig professional en specialist in het door jouw geambieerde werkgebied. Kortom een zeer leerzame en afwisselender baan waarin je ervaring opdoet in:

- Calculatie
- EMVI plannen schrijven
- Ontwerp
- Tenders
- Planning
- Proces- en projectbeheersing

lees meer

Eisenpakket

Dit is een unieke mogelijkheid om te werken en leren terwijl je in dienst bent van een bedrijf die volledig mee gaat met zijn tijd. Je doet erg veel ervaring op in een korte tijd en je ontwikkeld je dan ook in een snel tempo. Je verreikt je kennis met vakinhoudelijke kennis, proceskennis- en vaardigheden. Hierbij is het belangrijk dat je zowel zelfstandig als effectief in een team kan werken. Je bent zeer leergierig en je wilt je constant blijven ontwikkelen. Om het maximale uit je trainee te halen is het van belang dat je ondernemend persoon bent die niet stil wilt staan en waar het enthousiasme ervan af straalt. Tot slot ben je een persoon die contactueel vaardig is, zichzelf durft te presenteren en een uitstekende mentaliteit heeft.Wij vragen dan ook van jou:

- HTS- Civiele techniek (voorkeur vooropleiding VWO of MTS civiele techniek)
- Sterk analytisch vermogen
- Zelfstandigheid
- Goede samenwerkingsvaardigheden
- Flexibiliteit
- Ondernemend
- Leergierig
- Een flinke dosis energie en enthousiasme
- Uitstekende contactuele vaardigheden
- Resultaatgericht

lees meer

Beschrijving werkgever

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd advies bureau richting de civiele techniek waar met name gewerkt wordt aan grootschalige infrastructurele projecten. De opdrachtgever is met name actief in de regio Gelderland. Werkzaamheden zijn vooral gericht op het voortraject van een project, het specialisme zit dan ook in de aanbestedingsfase, met name het procesmanagement. Opdrachtgevers waar voor je zal werken zijn met name grote aannemers. Je werkt vooral aan specialistische vraagstukken in moeilijke projecten. Onze opdrachtgever is verder erg goed in het achterhalen van de klantvraag en dit uit te diepen, om zo een resultaat te boeken die klantwens overschrijdt. Dit maakt de werkzaamheden erg uitdagend bij onze opdrachtgever. Je zult dan ook een hoop leren in een korte tijd.Onze opdrachtgever wilt dan ook een HTS civiele techniek afgestudeerde werknemer de kans geven om zich in een traineeship civiele techniek verder te ontwikkelen.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg