Vacature Uitvoerder GWW - Huissen

in Huissen

Kracht Recruitment
  • Kracht Recruitment
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie

In de functie van Uitvoerder GWW bij deze succesvolle aannemer zorg je voor een efficiënte, winstgevende en kwalitatief uitstekende realisatie van mooie projecten binnen de grond-, weg- en waterbouw. Bij deze projecten geef je leiding aan verschillende technische disciplines en ben je zowel aanspreekpunt als verantwoordelijke als het gaat om het soepel doorlopen van projecten in uitvoering. Binnen de functie van Uitvoerder GWW verricht je het volgende takenpakket:

- Opstellen van uitvoeringsplanningen
- Leiden van projecten tijdens de realisatie
- Aansturen van uitvoerend personeel en onderaannemers
- Bewaken van voortgang, veiligheid en kwaliteit
- Afroepen van materiaal en materieel
- Bijhouden van afwijkingen of meer- en minderwerk
- Coördineren van de nazorg en service

lees meer

Eisenpakket

Voor de functie van Uitvoerder GWW bij deze opdrachtgever zoeken wij iemand die sterk is in de organisatie, administratie en in het geven van leiding. Je kunt jouw team aansturen en motiveren om de prestaties te leveren die jij voor ogen hebt. Daarnaast herken je snel knel- en verbeterpunten in het proces om de realisatie zo efficiënt en probleemloos mogelijk te laten verlopen. Met jouw stressbestendigheid en doelgerichtheid weet jij ook in moeilijke omstandigheden resultaat te boeken. Daarnaast beschik jij als Uitvoerder GWW over:

- Een afgeronde MBO of HBO civiele techniek
- Werkervaring als uitvoerder GWW
- Een sterke drive om projecten tot een goed resultaat te brengen
- Goede communicatieve vaardigheden

lees meer

Beschrijving werkgever

Onze opdrachtgever is gevestigd in de regio Eindhoven en heeft bekendheid als aannemer met toonaangevende projecten. Begonnen als klein familiebedrijf waardoor zowel een prettige sfeer als een ontwikkelcultuur duidelijk in de organisatie aanwezig zijn. Tegenwoordig doorgegroeid tot een grote actieve speler waar deze kenmerkende sfeer en ontwikkelcultuur nog steeds duidelijk zichtbaar zijn. Kortom, het werken binnen dit bedrijf leidt tot persoonlijke en vakinhoudelijke groei voor iedereen, wat leidt tot carrièrekansen binnen en buiten het bedrijf. Door de sterke groei in spraakmakende opdrachten is de vacature van Uitvoerder GWW ontstaan.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Uitvoerder GWW
Score: 8.1
Stemmen: 30

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Huissen