Vacature Uitvoerder GWW - Huissen

Huissen

Kracht Recruitment
  • Kracht Recruitment Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Als Uitvoerder GWW bent u verantwoordelijk voor de aansturing en de logistieke organisatie rondom projecten. De Uitvoerder GWW heeft de dagelijkse leiding en zorgt dat het project tot een goede afronding komt. Hiervoor voert u, als Uitvoerder GWW, onder andere onderstaande taken dagelijks uit:

- Opstellen van uitvoeringsplanningen
- Beheren van materiaal en materieel
- Aansturen van eigen personeel en onderaannemers
- Leiden van bouwvergaderingen
- Bewaken van de kwaliteits- en veiligheidseisen
- Sturen van projecten op rendement, kwaliteit en efficiëntie

lees meer

Eisenpakket

- Afgeronde MTS / HTS Civiele Techniek opleiding
- Minimaal 4 jaar ervaring als uitvoerder
- Wegenbouw ervaring
-Ervaren met uitvoeren van projecten in Uav-Gc
- Ervaren in het begeleiden van werken met lange garantie en onderhoudscontracten

lees meer

Beschrijving werkgever

Deze grote speler op de infra markt realiseert uitdagende projecten van grote omvang, als uitvoerder GWW speelt u een belangrijke rol bij het realiseren van deze projecten. De organisatie neemt zowel onderhoudsprojecten aan als nieuwbouwprojecten. De projecten die doorgaans geworven worden zijn veelal van complexe aard en zijn zeer divers. De organisatie beschikt continu over een goed gevulde orderportefeuille en is vooruitstrevend op het gebied van nieuwe technologieën, zoals BIM en LEAN. Binnen de heersende informele cultuur biedt het bedrijf medewerkers de ruimte zich verder te ontwikkelen. De personele ontwikkelingen zijn volgens onze opdrachtgever van groot belang om in de toekomst onderscheidend vermogen te borgen. De ontwikkelingen binnen de sector op het gebied van aanbesteding zijn hierbij van grote invloed op de koers die door de directie is uitgezet. Binnen de strategie van het bedrijf is helder te herleiden dat men de klant en daarbij de klantvraag zeer hoog in het vaandel heeft staan. Salaris en emolumenten zijn marktconform.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een full time dienstverband, een leuke vacature Uitvoerder GWW en uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden binnen een innoverende organisatie. Uitstekende primaire en vooral secundaire arbeidsvoorwaarden zijn evident. Echter, voor de keuze van deze functie speelt dat voor jou een minder grote rol. Want jij werkt vanuit jouw Kracht en persoonlijke ontwikkeling is minstens net zo belangrijk!


Sollicitatieprocedure

Ben jij de Uitvoerder GWW die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jouw kracht? Solliciteer dan direct via [email protected] of bel 026 - 7024490! Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met Kracht Recruitment.

lees meer

Contactpersoon Dhr. De heer T. Derks
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Huissen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Huissen