Vacature Asfalt Uitvoerder Wegenbouw - Huissen

Huissen

Kracht Recruitment
  • Kracht Recruitment Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

De functie Asfalt Uitvoerder Wegenbouw is zo veelomvattend en variërend; geen dag is hetzelfde. Je bewaakt de werkzaamheden en beoordeeld of deze volgens planning en financiële begroting worden uitgevoerd. Daarnaast zie je er ook op toe dat de werkzaamheden volgens procedures verlopen. Je bent verantwoordelijk om werknemers en materiaal op de juiste plek te krijgen. Daarnaast onderhoud jij de contacten met alle betrokkenen. Veiligheid in al jouw werkzaamheden staat voorop!

Eisenpakket

Voor de functie van Asfalt Uitvoerder Wegenbouw zoekt kracht iemand met brede kennis op het gebied van asfalt en wegenbouw. Je hebt minimaal een mbo (niveau 4) of HBO opleiding in een civieltechnische richtingen hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring opgedaan als asfalt uitvoerder met civiele projecten voor grote overheden. Je bent bekent met verschillende contractvormen. Je bezit over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Met deze vaardigheden weet jij je collega’s te motiveren. Je toont initiatief en weet altijd klantgericht te werken.

lees meer

Beschrijving werkgever

Onze relatie is een toonaangevend in de wegenbouw in Nederland. De projecten die het bedrijf aanpakt variëren van klein tot zeer grote multidisciplinaire projecten. Kwaliteit leveren is vanzelfsprekend. Inspelen op toekomstige vragen uit de markt is essentieel om aan klantenwens te blijven voldoen. Dit bedrijf biedt vele mogelijkheden voor werknemers, zo is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De bedrijfscultuur is open, informeel en er is een motiverende werksfeer.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een full time dienstverband, een leuke functie en uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden binnen een innoverende organisatie. Uitstekende primaire en vooral secundaire arbeidsvoorwaarden zijn evident. Echter, voor de keuze van deze functie speelt dat voor jou een minder grote rol. Want jij werkt vanuit jouw Kracht en persoonlijke ontwikkeling is minstens net zo belangrijk!


Sollicitatieprocedure

Ben jij de Asfaltuitvoerder Wegenbouw die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jouw kracht? Solliciteer dan direct via [email protected] of bel 026 - 7024490! Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met Kracht Recruitment.

lees meer

Contactpersoon Dhr. De heer T. Derks
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Huissen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Huissen