Vacature Assistent Uitvoerder Hoogspanning Projecten - Huissen

Huissen

Kracht Recruitment
  • Kracht Recruitment Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

In deze functie van Assistent Uitvoerder Hoogspanning Projecten ben jij dagelijkse bezig met het oplossen van technische problemen. Jij weet de wensen van opdrachtgevers in kaart te brengen en maakt offertes. Jij houdt toezicht op de uitvoering en houd daarbij veiligheid, kwaliteit en arbo milieuwetgeving goed in de gaten. Je bent een spin in het web en werkt nauw samen met verschillende disciplines. Leiding geven aan verschillende monteurs en onderaannemers behoort ook tot jou dagelijkse werkzaamheden.

lees meer

Eisenpakket

Wij zoeken voor de functie van Assistent Uitvoerder Hoogspanning Projecten iemand die opzoek is naar uitdaging. Je hebt minimaal een afgeronde MBO (niveau 4) of HBO opleiding richting elektrotechniek /civiele techniek en daarnaast vaktechnische opleidingen gevolgd. Je bent in het bezig van een VCA en BEI. Je hebt een proactieve houding en goede communicatieve vaardigheden. Je bent stressbestendig en prioriteiten te stellen. Relevante werkervaring in een technische werkomgeving is een pre.

lees meer

Beschrijving werkgever

Onze relatie is een solide en interessante werkgever in de techniek. In deze organisatie staat duurzaamheid, innovatie en kwaliteit voorop. Er is veel ruimte voor innovatieve projecten en er wordt voortdurend gezocht naar de beste en duurzaamste oplossing voor de klant. In dit bedrijf zijn vele mogelijkheden voor werknemers zoals doorgroeimogelijkheden, trainingen en opleidingen waarin de werknemer zelf veel inspraak heeft. Kortom, een zeer interessant bedrijf om voor te werken! Daarnaast is in dit bedrijf de bedrijfscultuur zeer open en wordt gekenmerkt door een informele sfeer.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een full time dienstverband, een leuke functie en uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden binnen een innoverende organisatie. Uitstekende primaire en vooral secundaire arbeidsvoorwaarden zijn evident. Echter, voor de keuze van deze functie speelt dat voor jou een minder grote rol. Want jij werkt vanuit jouw Kracht en persoonlijke ontwikkeling is minstens net zo belangrijk!


Sollicitatieprocedure

Ben jij de Assistent Uitvoerder Hoogspanning Projecten die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jouw kracht? Solliciteer dan direct via [email protected] of bel 026 - 7024490! Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met Kracht Recruitment.

lees meer

Contactpersoon Dhr. De heer E. Peelen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Huissen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Huissen