Vacature Asfaltuitvoerder - Huissen

Huissen

Kracht Recruitment
  • Kracht Recruitment Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Als Asfaltuitvoerder heb je continu contact met zowel interne als externe partijen. Je zorgt ervoor dat werkzaamheden en projecteisen perfect op elkaar is afgestemd zodat het leveren van topresultaat vanzelfsprekend is. Hiertoe verricht je o.a. de volgende taken:

- Meedenken in projectplannen en faseringen
- Aansturen van asfaltploegen en onderaannemers
- Organiseren personeel en materiaal
- Bewaken van transport
- Controleren en bewaken verwerkte hoeveelheden alsmede afwijkingen
- Leidinggeven aan een of meer ploegen
- Contact onderhouden met opdrachtgevers

lees meer

Eisenpakket

Als Asfaltuitvoerder heb jij brede kennis op gebied van wegenbouw. Tijdens je werkervaring in de wegenbouw heb je ervaring opgedaan met verschillende contractvormen en relevante computerprogrammatuur. Daarbij ben je op sociaal vlak sterk, zodat jij je medewerkers motiveert en ondersteunt. Jij beschikt over deze competenties en kenmerken:

- Afgeronde MBO/ HBO opleiding Civiele Techniek of gelijkwaardig
- Minimaal 3 jaar werkervaring als uitvoerder in asfaltwerken
- Ruime ervaring met integrale werken in Uav-Gc contracten
- Groot zelfsturend vermogen en verantwoordelijkheidsbesef
- Uitstekende communicatieve vaardigheden
- Bekend met verschillende contractvormen

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Beschrijving werkgever

Onze opdrachtgever is uitgegroeid tot een zeer veelzijdige, dynamische en moderne onderneming voor wegenbouwprojecten van complexe aard. Zij hechten waarde aan goede samenwerking en een duurzame relatie met opdrachtgevers. Zij beschikken over innovatiekracht, inventiviteit in het oplossen van problemen en deskundig personeel. Een integrale aanpak van projecten is bij ons deze degelijke aannemer in goede handen. Dankzij deze integrale aanpak overzien zij het totaalbeeld van projecten en kunnen zij dus snel reageren op problemen EN kansen uiteenlopende projectomstandigheden. De organisatie heeft als doel om opdrachtgevers te ontzorgen. Met een jong, dynamisch, maar vooral ook hecht team zijn zij in staat in een korte tijd veel werk te verzetten. Wij hebben plezier in ons werk en werken in een prettige en comfortabel aanvoelende werksfeer.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een full time dienstverband, een leuke vacature Asfaltuitvoerder en goede ontwikkelingsmogelijkheden binnen een innovatieve organisatie. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend. Echter, voor de keuze van deze functie speelt dat voor jou een minder grote rol. Want jij werkt vanuit jouw Kracht en persoonlijke ontwikkeling is minstens net zo belangrijk!


Sollicitatieprocedure

Ben jij de Asfaltuitvoerder die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jouw kracht? Solliciteer dan direct via [email protected] of bel 026 - 7024490! Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met Kracht Recruitment.

lees meer

Contactpersoon Dhr. De heer T. Derks
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Huissen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Huissen