Vacature Adviseur Commissioning - Rijswijk (ZH)

Rijswijk (ZH)

Kracht Recruitment
 • Kracht Recruitment Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Als Adviseur Commissioning ben je verantwoordelijk voor het structureren van (integrale) testen en het analyseren en begeleiden van commissioningsprocessen. Hierin ga je zorgdragen voor een juiste communicatie tussen verschillende stakeholders. De communicatie geschiedt veelal met opdrachtgevers en autoriteiten maar ook met de verantwoordelijken van aannemers wordt gecommuniceerd. Tevens geef je leiding aan de inspecteurs  en andere collega's in het commissioningsteam, Daarnaast zit je vergaderingen voor en ben je verantwoordelijk voor de rapportage en presentatie van de test en analyse uitkomsten in grote stakeholdersvergaderingen. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het controleren van kwaliteitseisen op PvE, budgetten, randvoorwaarden en installaties.

lees meer

Eisenpakket

Voor de functie van AdviseurCommissioning zoeken wij een ervaren adviseur. Je beschikt over goede verbaleen schriftelijke communicatieve vaardigheden, bent flexibel, analytisch sterk en staatstevig in je schoenen. Je houdt het belang van de organisatie en haar klantengoed in de gaten en acteert hiernaar op professionele wijze. Daarnaast neem jede volgende competenties, ervaring en kennis mee:

 • Minimaal afgeronde HBO HIT of soortgelijk;
 • Bij voorkeur TVVL cursus Commissioning;
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring;
 • Organisatorisch sterk;
 • Je hebt een groot analytischvermogen;
 • Je bent cijfermatig sterk.

lees meer

Meer informatie

Naast de verantwoordelijkheden en uitdaging staat bij de opdrachtgever een uitstekend salaris, een auto van de zaak en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze opdrachtgever biedt haar medewerkers de mogelijkheid om kansen te benutten en fantastische resultaten neer te zetten en zich verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

Is dit de vacature die perfect aansluit bij jouw kracht? Solliciteer dan direct via 026 - 702 44 90! Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met een van onze consultants.

Direct solliciteren

lees meer

Beschrijving werkgever

Onze opdrachtgever is een toonaangevend advies- en ingenieursbureau op het gebied van duurzaamheid, comfort en veiligheid in gebouwen. Voor deze opdrachtgever is verduurzaming van de samenleving in Nederland haar missie. Dit realiseren zij door installaties te ontwerpen en projecten te begeleiden die onder meer comfort, efficiëntie, gebruiksgemak en reductie van energieverbruik bieden. Binnen deze organisatie werken gekwalificeerde en ervaren mensen die HBO of academisch geschoold zijn. Voor deze organisatie zoeken wij een ervaren Adviseur Commissioning.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Adviseur in Rijswijk (ZH) Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Rijswijk (ZH)