Vacature Adviseur Gebouwgebonden Installaties - Utrecht

Utrecht

Kracht Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Als adviseur gebouwgebonden installaties (W&E) ben je verantwoordelijk voor de opwaardering en instandhouding van de de installaties in gebouwen. Ook het inbouwen van nieuwe installaties komt voor.Hiertoe houd je je bezig met het volgende takenpakket:

  • Inspecteren van de gebouwgebonden installaties
  • Opstellen meerjaren onderhoudsbegrotingen en planningen
  • Tekenwerk en werkomschrijvingen
  • Opvragen en spiegelen offertes
  • Uitbesteden van installatietechnische projecten

lees meer

Eisenpakket

Wij vragen van de adviseur gebouwgebonden installaties een afgeronden HBO opleiding richting werktuigbouwkunde eventueel aangevuld met Hogere Technische Installatietechniek, oftwel de HIT. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur opgedaan in het bedrijfsleven.

lees meer

Meer informatie

Onze opdrachtgever gaat voor lange termijn arbeidscontracten en een duurzame relatie met haar medewerkers. Daarom krijg je als adviseur gebouwgebonden installaties en contract voor bepaalde tijd, die bij gebleken geschiktheid wordt omgezet naar onbepaalde tijd. Het primaire en secundaire voorwaarden pakket zijn bovengemiddeld en kunnen speciaal op jou wensen worden afgestemd.

Ben jij de Adviseur Gebouwgebonden Installaties die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jouw kracht? Solliciteer dan direct via [email protected] of bel 026 - 7024490! Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met Kracht Recruitment.

Direct solliciteren

lees meer

Beschrijving werkgever

Onze opdrachtgever is een organisatie die zich begeeft op de energiemarkt. Zij beheren, onderhouden en bouwen netwerken voor de distributie van energie. Binnen deze informele organisatie staan persoonlijke groei en ontwikkeling van zowel de mens als de organisatie centraal. Nieuwe medewerkers tillen samen met de "oudgedienden" de organisatie naar een hoger plan.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Adviseur in Utrecht
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Utrecht