Vacature Adviseur / Projectmanager Installatietechniek - Waalwijk

Waalwijk

Kracht Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Als Adviseur / Projectmanager Installatietechniek coördineer je projecten van opstart tot oplevering. Je bedenkt technische oplossingen, bewaakt de voortgang en bent het communicatie kanaal tussen de opdrachtgever en je team. Daarnaast neem je deel aan bouw- en ontwerpvergaderingen, begeleidt de realisatie en haalt mogelijk ook nieuw werk binnen. Je krijgt de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Inwinnen van klantwensen en vertalen naar technische oplossingen;
 • Opstellen en uitwerken van de kosten en technische omschrijving;
 • Coördineren van je projecten (van opdracht t/m oplevering);
 • Toezien op en bewaken van budget, kwaliteit en voortgang;
 • Bijwonen van diverse vergaderingen en het verzorgen van communicatie met de klant;
 • Inwinnen van of acquireren naar nieuwe opdrachten.

lees meer

Eisenpakket

Als Adviseur / Projectmanager Installatietechniek ben je financieel, budgettair en planmatig eindverantwoordelijk voor jouw projecten. Je bezit de nodige technische kennis en hebt financieel inzicht. Daarnaast kan je goed communiceren, plannen en organiseren. Verder bezit je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en beschik je over de nodige opleidingen en cursussen. Je neemt in ieder geval de volgende kennis, vaardigheden en competenties mee:

 • Een afgeronde MBO+ of HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek;
 • Aanvullende post MBO/HBO opleidingen richting Installatietechniek (sterke pré);
 • HBO werk/denkniveau;
 • Enkele jaren relevante werkervaring;
 • Kan plannen, organiseren en communiceren;
 • Hebt het nodige financiële inzicht en een klantgerichte instelling!

lees meer

Meer informatie

Als Adviseur / Projectmanager Installatietechniek ga jij aan de slag bij een leuk, innovatief adviesbureau waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Je komt terecht in een platte organisatie met een informele cultuur en een passie voor de techniek. Je mag verder rekenen op een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden:

 • Marktconform salaris;
 • Auto, telefoon en laptop van de zaak;
 • Goede pensioenregeling;
 • Diverse kansen tot verdere ontwikkeling d.m.v. cursussen/trainingen.

Is dit de vacature die perfect aansluit bij jouw kracht? Solliciteer dan direct via 026 - 702 44 90! Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met een van onze consultants.

Direct solliciteren

lees meer

Beschrijving werkgever

Als Adviseur / Projectmanager Installatietechniek, omgeving Waalwijk, ga je aan de slag bij een kleinschalig, innovatief advies- en ingenieursbureau. Ze specialiseren zich in het ontwerpen van installaties en begeleiden van installatietechnische projecten, hoofdzakelijk binnen de utiliteitsbouw. Ze weten zich te onderscheiden door een integrale benadering op gebied van installatietechnisch advies en beheer. Waarbij thema’s als duurzaamheid, bouwfysica en gebouwmonitoring allemaal worden meegenomen om tot een totaaloplossing te komen. Door verschillende sparringmomenten met opdrachtgevers te plannen weten ze in iedere bouwfase de voortgang te waarborgen en de prestaties van de installaties te garanderen. Het doel: energieverbruik omlaag en de prestaties omhoog! Het resultaat is maatwerk en oplossingen die bijdrage aan alle besproken wensen, eisen en doelstellingen. En dat allenmaal met een persoonlijk aanpak. Om ontwikkeling en doorgroei te stimuleren wordt veel geïnvesteerd in trainingen, cursussen en opleiding, daarnaast worden regelmatig interne kennissessies gepland om iedereen op de hoogte te houden van de projecten en de techniek. Medewerkers genieten veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om gezamenlijk mooie projecten te realiseren. Voor deze interessante opdrachtgever mogen wij (wegens uitbreiding) op zoek naar een Adviseur of Projectmanager Installatietechniek voor in de omgeving Waalwijk.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Adviseur in Waalwijk
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Waalwijk