Vacature Adviseur Omgevingsmanagement - Utrecht

Utrecht

Kracht Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Als omgevingsmanager maak je deel uit van het groeiende team omgevingsmanagement dat bestaat uit ca. 15 professionals. Binnen het team werk je samen met diverse andere omgevingsmanagers, maar ook met specialisten op het gebied van vergunningen, communicatie en kabels en leidingen. Het team is actief in de late planvormingsfase t/m de realisatie. In de verkenning en planstudiefase wordt veel samengewerkt met een ander team.

Als adviseur omgevingsmanagement werk je in opdracht van zowel overheden als aannemers en ben je dé schakel tussen het project en haar omgeving. De portefeuille binnen de afdeling is divers waardoor je werkt aan projecten in zowel de weg,- spoor- als waterbouw, maar ook uitstapjes naar projecten in de sectoren energie en industrie komen voor. Zo wordt er momenteel gewerkt aan spraakmakende projecten als Dijkversterking Tiel-Waardenburg en de Rijnland Route.

Je haalt eisen en wensen op, overziet de impact hiervan op projectdoelen en je managet de verwachtingen op dit vlak bij stakeholders. Je herkent het spel waarbij je om kunt gaan met de spanning tussen contractuele beperkingen en omgevingsbehoeften en bent in staat partijen met de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Je bent in staat om op zowel strategisch als operationeel niveau invulling te geven aan het omgevingsmanagement. Je bewaakt in projecten het overzicht van alle verschillende belangen en kan daar praktisch naar handelen. Je hebt gevoel bij het proces van (politieke) besluitvorming en hebt ook oog voor de dagelijkse ontwikkelingen in de projectomgeving en bij stakeholders.

lees meer

Eisenpakket
 • Je hebt een HBO/WO opleidingsniveau;
 • Je hebt ruime ervaring in het omgevingsmanagement;
 • Je haalt plezier aan het coachen en begeleiden van minder ervaren collega’s;
 • Je bent betrokken en benaderbaar, een netwerker en je staat stevig in je schoenen;
 • Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden, organisatietalent en inlevingsvermogen;
 • Je hebt kennis van het bouwproces en de moderne contractvormen.

lees meer

Meer informatie
 • Goede primaire en secundaire voorwaarden;
 • Auto van de zaak;
 • De kans om op complexe projecten voor mooie opdrachtgevers te werken;
 • De kans om te werken in een hecht en ambitieus team in een dynamisch organisatie;
 • Veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden.

Is dit de vacature die perfect aansluit bij jouw kracht? Solliciteer dan direct via 026 - 702 44 90! Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met een van onze consultants.

Direct solliciteren

lees meer

Beschrijving werkgever

Bij dit advies- en ingenieursbureau werk je mee aan de uitdagingen van de opdrachtgever. Jij krijgt hier de kans om mee te werken aan de meest uitdagende internationale, nationale en regionale projecten. Als de beste begrijpen wat opdrachtgevers nodig hebben blijft de basis van het succes. Voortdurende professionele ontwikkeling is daarom een vereiste. De organisatie bestaat uit nieuwsgierige collega’s die resultaten willen zien, een toegevoegde waarde willen zijn voor klanten en gedreven zijn om echt het verschil te maken. Je bent onderdeel van een dynamisch team waarin iedereen meetelt en iedereen betrokken en benaderbaar is.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Adviseur in Utrecht
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Utrecht