line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Projectmanager Civiele Techniek

in Almere

  • HBO
  • 3 - 5 jaar ervaring
  • Vast contract
  • Salaris in overleg
  • 36 uur per week
Vergelijkbare vacatures voor Projectmanager in omgeving Almere Bekijk alle soortgelijke vacatures
Beschrijving functie Projectmanager Civiele Techniek
Almere | 36 uur

De functie
Voor de groep Projectmanagement, gebiedsadvies en projectondersteuning (PGO) zoeken wij een energieke, innovatieve en verbindende Projectmanager die met veel enthousiasme leiding gaat geven aan projecten, veelal van civiele aard. Je hebt de functie van gedelegeerd opdrachtgever. In deze rol weet je de regie te pakken en te houden over het project en de betrokken partijen. Daarnaast vertegenwoordig je de Gemeente in externe besluitvormingsprocessen gericht op voortgang, dan wel in de overdracht van het projectresultaat. Je adviseert de beheermanager/opdrachtgever en derden over onder meer te hanteren werkmethoden en procedures. Daarbij zoek je de verbinding met de uitvoeringscoördinator, de coördinerende projectmanager in het gebied en de coördinatoren van de verschillende groepen. Ook is er een belangrijke rol weggelegd in deze functie om gevraagd en ongevraagd feedback te geven aan de projectteamleden, met als hoofddoel de resultaten te behalen en de gewenste kwaliteit naar een hoger niveau te tillen.

De werkomgeving
Stadsbeheer bestaat uit de afdelingen Stadsreiniging, Vergunning Toezicht en Handhaving, Advies- en Ingenieursbureau (AIB), Gebouwen en Gegevensmanagement en de stafafdeling Bedrijfsvoering. Samen maken zij zich sterk voor een schoon, heel en veilig Almere. Stadsbeheer kenmerkt zich door een meer programmatische en projectmatige wijze van werken, waarbinnen flexibiliteit, omgevingsgerichtheid, persoonlijke resultaatgerichtheid en samenwerken de belangrijkste sleutelwoorden zijn.

De Groep PGO
Binnen het onderdeel projectmanagement vindt de voorbereiding en uitvoering van projecten plaats. De opdrachten voor deze projecten komen van de beheermanager Gebieden en vanuit derden (veelal de dienst Stedelijke Ontwikkeling). Daarnaast vindt op uitvoeringsniveau de aansturing van het dagelijks beheer en onderhoud in de gebieden plaats.
 

Wie ben je?
Gezien de veranderende fase waarin onze afdeling zich bevindt, zoeken wij een persoonlijkheid met frisse energie, innovatieve ideeën, integriteit en zelfreflectie. Je bent een verbinder met persoonlijk leiderschap en hebt gedegen kennis en ervaring in het functioneel leidinggeven aan een gedifferentieerde groep mensen. Je bent bekend met projectmatig werken en niet onbelangrijk: kennis en ervaring van Civiele techniek is een vereiste. Je functioneert op HBO werk- en denkniveau en je beschikt naast organisatorische kwaliteiten over uitstekende communicatieve vaardigheden en omgevingssensitiviteit. Je weet om te gaan met weerstand en bent besluitvaardig, resultaatgericht en daadkrachtig.

Het aanbod
Het gaat om een fulltime functie van 36 uur per week, 32 uur is bespreekbaar.
Wat we je bieden is een veelzijdige en uitdagende baan met de nodige persoonlijke ontplooiingskansen. En dat in een dynamische organisatie en snelgroeiende, grote gemeente. Je salaris bedraagt – afhankelijk van meegebrachte kwaliteiten, opleiding en ervaring – max. € 4.740,- bruto per maand (schaal 10A - 11), bij een 36-urige werkweek. De Gemeente Almere biedt uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en wij investeren graag in je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven, waarbij interne kandidaten - indien geschikt - voorrang hebben.

De gemeente Almere probeert arbeidsmarktdiscriminatie tegen te gaan en een personeelsbestand te laten ontstaan dat een betere afspiegeling van de stad is. Daarom start op 1 juni 2017 een pilot met Anoniem Solliciteren voor externe sollicitanten. Dat betekent dat voor een eerste selectie gekeken wordt naar wat iemand kan en niet naar wat iemand is. Dat betekent ook dat in uw brief en cv persoonlijke kenmerken onleesbaar worden gemaakt.

Meer informatie over het proces van werving en selectie (bijvoorbeeld over de voorrangsregels) kun je lezen in de procedure werving en selectie.

Informeren of solliciteren?
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Monica van den Ende, telefoon 06-10157815 of (vanaf 18 augustus tot 18 september) Arnaud Meijer, telefoon 06-13652394. Je sollicitatie op vacaturenummer 2017.129 ontvangen we uiterlijk donderdag 31 augustus via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden; Projectmanager Civiele Techniek vacature, Almere, Flevoland, Gemeente Almere, Overheid, Technisch, Technicus, Techniek, Projectleider, Bouw, Ruimtelijke ontwikkeling
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Almere