user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Hoofd Technische Dienst

in Apeldoorn

ITS B.V.
  • ITS B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • uur p/w
Beschrijving functie Organisatie
ITS is Europees marktleider als producent van huishoudelijke verpakkingen. Van aluminiumfolie, vershoudfolie en magnetronfolie tot en met bakpapier, braadzakken, boterhampapier en koffiefilters. In onze hypermoderne en innovatieve fabriek in Apeldoorn produceren wij voor tal van kritische en veeleisende grote Europese supermarktketens en groothandels. Vanuit een eigen warehouse met uitgebreide opslagcapaciteit levert ITS uit voorraad aan afnemers in geheel Europa. In het huismerk van de klant, of eigen merk van ITS.
Wij zijn een solide familiebedrijf met korte lijnen, grote slagvaardigheid en enorme persoonlijke betrokkenheid. Zowel productietechnisch als logistiek stellen wij ons flexibel op om aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Binnen de afdeling Operations zijn een aantal Productieteams samen met het team Technische Dienst verantwoordelijk voor het just in time en met de hoogste kwaliteitsnorm beleveren van de door onze klanten bestelde producten. Het team Technische Dienst staat onder leiding van een Hoofd Technische Dienst en houdt zich bezig met mechanische, elektrische en PLC-techniek.

Op dit moment is er een vacature voor de positie van

Hoofd Technische Dienst
Fulltime | Apeldoorn

Wat ga jij doen?
Als Hoofd Technische Dienst bij ITS werk je in het mooiste machinepark van Apeldoorn. Het is jouw verantwoordelijkheid om het team Technische Dienst zo optimaal mogelijk te laten presteren. Dit op de vooraf gestelde doelstellingen op o.a. de onderdelen kwaliteit, productiviteit, veiligheid, leveringen, materiaalrendement, personeel en milieu. Je wordt daarbij ondersteunt door een assistent teamleider Technische Dienst en een team van 7 gedreven monteurs. Het team Technische Dienst heeft tot doel alle technische installaties binnen ITS in een optimale conditie te houden, waardoor een optimale kwaliteit, productiviteit en veiligheid is gewaarborgd. Als Hoofd Technische Dienst vertaal je de managementdoelstellingen (kpi’s) naar de Technische Dienst. Je rapporteert rechtstreeks aan de Plantmanager.
De focus in deze rol ligt daarmee op:
  • het aansturen, coachen en verder ontwikkelen van de medewerkers en het uitbreiden van de afdeling Technische Dienst.
  • Het (laten) leiden van diverse projecten en erop toezien dat deze met succes worden afgerond.
  • het verder structureren van de afdeling Technische Dienst en zorg dragen dat er nog efficiënter en effectiever gewerkt gaat worden.
  • Het realiseren van een verantwoorde bedrijfsvoering.

lees meer

Eisenpakket Functie-eisen
Je hebt met succes een technische hbo-opleiding afgerond en hebt reeds (enige) managementervaring opgedaan binnen een productieomgeving. Je hebt kennis van en ervaring met het uitvoeren van de principes van Lean. Je bent vloeiend in het Nederlands en Engels (in woord en op schrift). Duits is een pre. Verder heb je kennis van het werken met ERP-systemen. Daarnaast heb je veel ervaring met projectmanagement. Tenslotte ben je goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de diverse producten, processen en de techniek en kun je deze kennis effectief benutten in de organisatie.

Wat bieden we jou?
Dit betreft een fulltime functie. ITS biedt een aantrekkelijk pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. ITS vindt het belangrijk dat haar medewerkers in staat worden gesteld zich verder te ontwikkelen. Zij faciliteert daarom opleidingen en moedigt persoonlijke groei aan. Verder kom je te werken bij een zeer vooruitstrevend en innovatief productiebedrijf dat de ambitie heeft de beste te willen te zijn in wat ze doet. Wereldwijd. Een bedrijf waar veel ruimte is voor nieuwe initiatieven en investeringen en waar je eigen inbreng niet alleen wordt gewaardeerd maar juist gestimuleerd.

Geïnteresseerd?
PBPnext verzorgt exclusief de Werving & Selectie voor deze vacature. Je kunt via de sollicitatiebutton rechtstreeks solliciteren op deze functie. Een motivatie(brief) toevoegen mag wel (als je dat zelf wenselijk of noodzakelijk vindt) maar is niet nodig! Als je CV daar aanleiding toe geeft, bespreken we je motivatie liever face-to-face en nemen dan daarvoor zo spoedig mogelijk contact met je op. Als je meer wilt weten over de vacature en/of organisatie kun je bellen met Johan Post: (06) 288 32 712 of johan@pbpnext.nl. Sollicitatiegesprekken kunnen eventueel ook in de avonduren worden gevoerd. Een assessment maakt deel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden; Hoofd technische dienst vacature, Apeldoorn, Gelderland vacature, technisch, techniek, technici, technicus, machine techneut
 

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
fulltime